Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Οι τύποι σχέσης που όλες έχουμε περάσει

Οι τύποι σχέσης που όλες έχουμε περάσει

Σίγουρα η κάθε σχέση είναι μοναδική, διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Έχει όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά για να τη κατηγοριοποιήσεις. Οι πιο βασικές είναι οι εξής:

Η σχέση με φαντάρο

 

Εσύ εδώ να στέλνεις μηνύματα μέσα στο σπίτι και να μην έχεις όρεξη να βγεις γιατί η βόλτα χωρίς αυτόν δεν έχει νόημα. Αυτός μέσα σε ένα στρατόπεδο κλαίει τη μοίρα του και γκρινιάζει επειδή εσύ είσαι έξω και ζηλεύει κιόλας.

Η σχέση με μικρότερο

 

Η σχέση με μικρότερο είναι σαν να έχεις να προσέξεις ένα παιδί. Μη κάνεις αυτό, μη κάνεις εκείνο, δεν μπορείς να τον βάλεις σε μια σειρά. Καλό και το ανέμελο αλλά για λίγο ρε παιδί μου.

Η σχέση με μεγαλύτερο

 

Α εδώ σου βγάζω το καπέλο, δωράκια, βολτίτσες και ταξίδια έχουν τη τιμητική τους. Όμως ρε παιδί μου, εσύ δεν είσαι γι αυτά γιατί δεν είναι του στυλ σου.Δεν θες πορτοφόλι, άντρα θες.

Η σχέση με τον αυτοκολλητάκια

 

Περίπτωση μόνος του. Θέλει να κάνετε τα πάντα μαζί, μπανάκι μαζί, καφεδάκι μαζί, να μαγειρέψετε μαζί, αν χορεύεις σε κάποια σχολή θα μπορούσε να παρακολουθεί οικειοθελώς μαθήματα μπαλέτου μόνο και μόνο για να είναι μαζί σου.Πνίγομαι!!!!!!!!!!!!

Η σχέση με αυτόν που δε πρέπει

 

Παντρεμένος; Σε σχέση; Η γενικά απαγορευμένο; Όσο και αν σου αρέσει πίστεψε με θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα το πράγμα εκείνος θα επιστρέψει στην ερωτική φωλίτσα του με την άλλη και εσύ θα μείνεις μόνη και έρημη να κλαις. Σου αρέσει; Όχι, ούτε και εμάς.

Η σχέση με τον εγωιστή

Σε γράφει με τις ώρες, σε ξεχνάει, οι φίλοι του εννοείται ότι είναι σκάλες παραπάνω από εσένα. Ε και κάνα Σαββατοκύριακο σε παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάνεις για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια.

Η σχέση με το κέρατο

 

Σε απατά και το ξέρεις. Τι κάνεις γι αυτό; Τίποτα απολύτως γιατί τον αγαπάς. Έλα σε παρακαλώ στείλτον στη μανούλα του, δεν αξίζει.

Η σχέση με τον φυσιολογικό

 

Ο καθένας έχει τη ζωή του, περνάτε καλά και μαζί αλλά και με τους φίλους σας ξεχωριστά. Σίγουρα υπάρχουν μικρές παρεξηγήσεις αλλά τα πάντα λύνονται με συζήτηση. Επιτέλους! Έχεις τη τέλεια σχέση.

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr