Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι top 3 καλοκαιρινές φαντασιώσεις ΚΑΘΕ αρσενικού

Έλα, μην ντρέπεσαι!

 

Καλοκαιράκι, αλμύρα στο κορμί, ανεβασμένη ερωτική διάθεση, μακριά από το αφεντικό που σου σπάει τα νεύρα και τους ιδιότροπους συναδέλφους μπορείς επιτέλους να κάνεις πραγματικότητα τις φαντασιώσεις που είχαν στοιχειώσει το μυαλό σου όλο τον χειμώνα!

Οι συχνότερες καλοκαιρινές αντρικές φαντασιώσεις είναι…

Σεξ με την ακομπλεξάριστη Σουηδέζα

Διακοπές με τα φιλαράκια σου στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Μετά το πολύωρο κάψιμο σου κάτω από τις ομπρέλες της Ψαρού, του Ορνού, της Ελιάς (όπου σου αρέσει βρε παιδί μου), μαυρισμένος και ανεβασμένος διασκεδάζεις στα Ματογιάνια. Μετά το πρώτο gin μπαίνει στο club ο ξανθός δίμετρος άγγελος που πάντα ονειρευόσουν. Την κερνάς ένα ποτό και δεν πιστεύεις στην τύχη σου που ανταποκρίνεται στο χαμόγελό σου. Το βράδυ σας βρίσκει να φιλιέστε στα σοκάκια και να φτάνετε μεθυσμένοι στο δωμάτιό σου. Το καλύτερο έρχεται το πρωί όταν σου λέει πως πέρασε υπέροχα και δεν ονειρεύεται σχέσεις και δεσμεύσεις γιατί ήδη έχει φίλο στη Σουηδία.

Σεξ στην παραλία με μια άγνωστη

Σε είδε την ώρα που έπαιζες ρακέτες. Θαύμασε το σώμα σου ή τις ικανότητες τους στο μπαλάκι, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πως σε κοιτάει και το έχουνε καταλάβει μέχρι και οι κολλητοί σου. Μόλις πέσει ο ήλιος πλησιάζεις την ξαπλώστρα της και αρχίζεις τις αμήχανες ατάκες του Greek lover, οι οποίες τελικά απέδωσαν καθώς λίγες ώρες αργότερα φιλιέστε με θέα το ηλιοβασίλεμα. Τίποτα ρομαντικό σε αυτό αφού συνεχίζετε με παθιασμένο σεξ πάνω στα βότσαλα και δίπλα στο κύμα ενώ δεν ρώτησες ακόμη το επίθετό της. Και ούτε πρόκειται!

Σεξ στο τζακούζι

Λεφτά μπορεί να μην σου περισσεύουν αλλά τουλάχιστον οι φαντασιώσεις σου είναι πολυτελείας! Βρίσκεσαι στη μαγευτική Σαντορίνη και η πανάκριβη σουίτα που έκλεισες διαθέτει ένα ευρύχωρο  τζακούζι με θέα το Αιγαίο. Στο τζακούζι δεν είσαι μόνος. Είναι και μια πανέμορφη μεσογειακή Ισπανίδα με τέλειες καμπύλες. Μη βιάζεσαι έχει και άλλο… Επειδή το τζακούζι ήταν μεγάλο έχεις προσκαλέσει και την κολλητή της., Δεν λέμε τίποτα άλλο γιατί αυτή τη φαντασίωση της έχει μελετήσει πολλάκις!

Ελπίζουμε φίλε αναγνώστη τουλάχιστον μία από τις τρεις φαντασιώσεις να την δεις να πραγματοποιείται φέτος!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr