Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ιδέες για ένα φθηνό ραντεβού

Ιδέες για ένα φθηνό ραντεβού

Πόσοι έρωτες έχουν γεννηθεί μέσα στην οικονομική κρίση; Πάρα πολλοί. Έτσι λοιπόν ο έρωτας για να υπάρξει και να προχωρήσει όλο αυτό παρακάτω δεν χρειάζεται ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Αγάπη θέλει αρχικά και έξυπνες ιδέες και αν σου τελείωσαν και αυτές έχουμε εμείς εδώ αρκετές.

1. Μαγειρέψτε μαζί – Το μαγείρεμα θα σας φέρει πιο κοντά μαθαίνοντας έτσι τι του αρέσει και τι όχι και φυσικά ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό από τα χεράκια της μαμάς του.

2. Δείτε ταινία – Επειδή δεν ξέρω κανένα αγόρι που να του αρέσουν οι αισθηματικές, πες του να διαλέξει εκείνος. Αν είναι τρομακτική θα κρατηθείς και από το μπράτσο του.

3. Μαγείρεψε του εσύ – Ναι, δεν είναι κακό να τον περιποιηθείς και να το παίξεις λίγο η μαμά του. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και πίστεψε με θα το εκτιμήσει.

4. Σινεμά – Ακόμα και αν δεν θες να πληρώσεις μια περιουσία στο σινεμά με δύο εισητήρια, μπουκαλάκια coca cola και pop corn υπάρχει πάντα η λύση να τα κλείσεις πιο φθηνά με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Σούπερ!

5. Αστέρια – Ανεβείτε στην ταράτσα σας πάρτε μια κουβέρτα για να απλώσετε κάτω και κοιτάξτε τα αστέρια αγκαλιά. Μα πες μου υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό;

6. Παραλία – Πάρε τον καλό σου και ξέχνα το μαγιό σπίτι. Πηγαίντε με το αυτοκίνητο σε μια απομακρυσμένη παραλία και απλά χαρείτε τον έρωτα σας. Καλοκαίρι είναι άλλωστε.

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr