Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το ήξερες; Από τα παπούτσια μπορείς να καταλάβεις τι σεξ κάνει…

Το ήξερες; Από τα παπούτσια μπορείς να καταλάβεις τι σεξ κάνει…

Μια νέα έρευνα επιστημόνων από τη Νότιο Κορέα έρχεται να συνδέσει τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των ανδρών με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.
Ας δούμε τους 3 βασικούς τύπους ανδρικών παπουτσιών και τι σημαίνουν για εκείνον.
Casual παπούτσια
Οι άνδρες που τα προτιμούν είναι πιο cool και χαλαροί ωε προσωπικότητες. Στο σεξ είναι ήρεμοι χαλαροί και δεν βιάζονται. Επιδίωξή τους είναι να το απολαύσουν όσο οι ίδιοι όσο και η σύτνροφός τους.
Αθλητικά παπούτσια με έντονα σχήματα και χρώματα
Ο άνδρας που τα προτιμά συχνά ενδέχεται να έχει ανασφάλειες. Για κάποιο λόγο θέλει να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον και την προσοχή ειδικά όταν το brand είναι πολύ εμφανές πάνω στο υπόδημα. Οι ανασφάλειες αυτές μεταφέρονται και στο κρεβάτι.
Επίσημα παπούτσια.
Δηλώνουν δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και θέληση για κυριαρχία και εξουσία. Σαν εραστές είναι πολύ κυριαρχικοί θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Προκειμένου να βιώσουν μια ακόμα επιτυχία θα κάνουν το παν για να αφήσουν ικανοποιημένη τη γυναίκα στο κρεβάτι.
Εκκεντρικά υποδήματα
Μυτερά μποτάκια, λουστρίνα, μπότες καουμπόικες: Οι άνδρες αυτοί δεν αρκούνται στα κλασσικά επιδιώκουν να σπάσουν τη ρουτίνα στη ζωή τους μιας και δεν μπορούν να την υποφέρουν. Στο σεξ επιθυμούν την ποικιλία, τις πολλές και διαφορετικές εμπειρίες την περιπέτεια.

 

 

 

 

 

Πηγή: youweekly