Πέμπτη , 29 Σεπτέμβριος 2022
Είναι το cyber σεξ... πραγματικό σεξ;

Είναι το cyber σεξ… πραγματικό σεξ;

Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο αργά το βράδυ ή τη στιγμή που ο ήλιος ανατέλλει και μόλις τρυπώνει στο υπνοδωμάτιό σου… Εσύ με το κινητό στο χέρι και σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη ή και στην ίδια χώρα, στην ίδια πόλη ή και στην απέναντί πολυκατοικία (!) το αντικείμενο του πόθου σου λέει το όνομα σου ξαναμμένος.
Το cyber σεξ δεν είχε ποτέ τόσους πιστούς όσο σήμερα. Είτε πρόκειται για μια προκαταρκτική κατάσταση είτε για το κύριο μενού το σεξ μέσω τηλεφώνου, Skype, Viper, Messenger είναι πλέον μια νέα εμπειρία που εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω δοκιμάζουν καθημερινά και που αυτόματα γεννά το ερώτημα αν είναι πραγματικό σεξ;
Μπορεί να μην σου δίνει οργασμό, αλλά πόσες φορές έχεις κάνει πραγματικό σεξ και δεν κατάφερες ποτέ να τελειώσεις; Τότε μπορεί και να είναι σεξ.
Το cyber σεξ δημιουργεί ανάμεσα στους εραστές οικειότητα ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα και στους δύο να ανακαλύψουν το σώμα τους, πράγματα που τους αρέσουν και φυσικά να μάθουν τα όρια τους και να μάθουν να λένε όχι. Όποιος και αν είναι ο λόγος που κάποιος επιλέγει το cyber σεξ (η απόσταση ή μια συνειδητή επιλογή) είναι σίγουρα ένα σεξουαλικό παιχνίδι που και τα δύο μέρη απολαμβάνουν εξίσου. Είναι μια ασφαλής πράξη σεξ που χωρίς πολλές συνέπειες χωρίς τον φόβο να πληγωθεί κάποιος από τους δύο.
Η ερώτηση στο ερώτημα αν είναι πραγματικό σεξ μάλλον δεν έχει σημασία. Το να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με κάποιον και με το να τον αγγίζεις πραγματικά μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με ένα τηλεφωνικό διαδικτυακό σεξ εφόσον γίνει με τους κανόνες που και οι δύο θέλουν. Άλλωστε το σεξ δεν ήταν ποτέ μόνο μια σωματική πράξη. Είναι η ενέργεια που εκλύει. Είσαι σεξουαλική κάθε φορά που διοχετεύεις ερωτική ενέργεια. Συμβατικά ίσως και το σεξ να σημαίνει δύο εραστές στο ίδιο δωμάτιο. Όμως το cyber σεξ είναι σεξ γιατί τελικά γεύεσαι την ερωτική ενέργεια κάποιου.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr