Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Υποψήφια γεροντοκόρη; Δεν είσαι δυστυχισμένη αλλά ανικανοποίητη

Υποψήφια γεροντοκόρη; Δεν είσαι δυστυχισμένη αλλά ανικανοποίητη

Μήπως η ερωτική σου ζωή είναι ένα χάλι και είσαι ένα βήμα πριν αρπάξεις τη γάτα σου και ανέβεις στο ράφι;

Σε αγαπάνε, σου δίνουν αυτό που αξίζεις; Μήπως αναρωτιέσαι γιατί έχεις έρθει σε αυτή την ζωή που όλες παντρεύονται αλλά εσύ θα καταλήξεις – πολύ σύντομα- μία πανέμορφη γεροντοκόρη;

fr

To κακό σε αυτή την ζωή είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά όλα μοιάζουν να είναι κακά και ανάποδα. Αν η ερωτική σου ζωή δεν μπορεί να στεριώσει τότε όλη η υπόλοιπη «επικεντρώνεται» σε αυτή την αποτυχία και το μόνο που σκέφτεσαι είναι η καταστροφή και η μοναξιά.

Πάει στράφι και η οικογένεια και η δουλειά και οι φίλοι και όλα. Νιώθεις αποτυχημένη και δε μπορείς να πάρεις ανάσα!

Όχι καλή μου! Δεν είσαι αποτυχημένη…Σταμάτα να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο… Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σε αρπάξει κάποιος και να σου φωνάξει:

«Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο από όλα; Να μην έχεις μόνο ένα άσχημο και ανικανοποίητο κομμάτι ζωής αλλά όλη η ζωή σου να πηγαίνει στράφι».

Οπότε σταμάτα να αισθάνεσαι θλιμμένη και αποτυχημένη επειδή ένας έρωτας δε διαρκεί και δε μπορείς να ορθοποδήσεις… Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος όλη την ώρα και την κάθε στιγμή.

gt

Σταμάτα να σκέφτεσαι αυτά που δεν έχεις και εστίασε σε αυτά που έχεις και κάνε ό,τι καλύτερο για να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Η γκρίνια και η μουρμούρα δεν βοηθάνε!

Δεν είσαι δυστυχισμένη,,, είσαι απλώς ανικανοποίητη!

Αν δε μπορείς να βρεις τον άντρα των ονείρων σου «φτιάξε» τον εαυτό σου πιο πολύ… πρωτίστως για να αισθάνεσαι εσύ υπέροχα και αν θέλει να έρθει θα έρθει.

gy

Αξίζεις να αγαπηθείς και θα αγαπηθείς!

  • Αν σε χαλάει μία φιλία μην ασχολείσαι
  • Αν δεν έχεις λεφτά σκέψου δημιουργικούς τρόπους και θα τα καταφέρεις
  • Αν η οικογένεια σου σε χαλάει μίλησε, διεκδίκησε, βάλε όρια
  • Αν δεν βρίσκεις τον τέλειο σύντροφο συνέχισε να τον αναζητάς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά

Η ικανοποίηση έχει να κάνει με το να καταλαβαίνεις ότι παντού υπάρχει η επιτυχία και οι κακοτοπιές. Το χαμόγελο και το δάκρυ. Το «πετάω στα σύννεφα» και το «τρώω τα μούτρα μου» αλλά προχωράω!

Και μην τα ρίχνεις όλα στον έρωτα που δεν έρχεται… Ζήσε έντονα, ζήσε αληθινά και θα τον βρεις…Αυτόν τον πρίγκιπα με αυτό το άσπρο άλογο που θα σε ανεβάσει και θα σε πάρει να φύγετε!

prince

Οι ατέλειες διορθώνονται αρκεί να το θέλεις πολύ! Μπορείς και θα μπορείς για πάντα!

Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με το άλλο σου μισό που δεν έρχεται να σε συμπληρώσει.