Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ηρέμησε! 4 πράγματα που κάνουν οι άντρες αλλά δεν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ

Ηρέμησε! 4 πράγματα που κάνουν οι άντρες αλλά δεν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ

Το να διατηρείς μια σχέση στις ημέρες μας μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο από όσο νομίζεις ειδικά αν συχνά νιώθεις πως δεν τον εμπιστεύεσαι. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον 100% σε ότι αφορά την απιστία… Όμως με το να περνούν από το μυαλό σου συνεχώς σενάρια μυθοπλασίας  καταστρέφεις εκτός από τη διάθεσή σου, αλλά και τη σχέση σου. Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα πρέπει να σε δυσκολεύουν και είναι αυτά που ακολουθούν…

Δεν απαντάει στα μηνύματά σου σε 5 δευτερόλεπτα
Δεν σου απαντάει αμέσως και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ πιθανόν να είναι απασχολημένος με τη δουλειά του ή να μιλάει με κάποιον συνάδελφο ή να μιλάει με τη μαμά του ή με κάποιον φίλο του… Πάντως δεν είναι υγιές η πρώτη σου σκέψη να είναι πως δεν σου απαντάει γιατί μιλάει με κάποια ψηλή, γαλανομάτα ξανθιά.

Βγαίνει με τις γυναίκες φίλες του μόνος
Μπορεί να μην μπορείς να χωνέψεις πως ο σύντροφός σου βγαίνει για καφέ με γυναίκες φίλες του, αλλά θα σου πούμε κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Δύο άτομα του αντίθετου φύλου μπορούν να κάνουν παρέα και να μην έχουν το σεξ στο μυαλό τους! Το να τον ξεκόψεις από τις φίλες του χωρίς εκείνος να σου έχει δώσει αφορμές είναι μάλλον άδικο.

Χρειάζεται ένα διάλλειμα από σένα
Όταν ξεκινήσατε τη σχέση σας ζήσατε έναν άτυπο της περίοδο… του μέλιτος και τότε ούτε που σκεφτόσασταν να αποχωριστείτε για πολύ ο ένας τον άλλον. Τελικά η καθημερινότητα δημιούργησε τριβή και προβλήματα και τώρα εκείνος ζητά λίγο χρόνο και χώρο (όχι χωρισμό όμως). Αν πλέον έχουν μειωθεί οι μέρες που συναντιέστε μέσα στην εβδομάδα αυτό δε μεταφράζεται πως ψάχνει για νέα ραντεβού ή έχει βρει άλλη. Απλώς θέλει περισσότερο χρόνο μόνος του.

Η σεξουαλική του διάθεση έχει μειωθεί
Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που κάποιος δεν έχει το σεξ συνέχεια στο μυαλό του. Ναι, συμβαίνει και συμβαίνει σε κάθε άντρα. Για να σου λυθούν οι απορίες μπορείς να συζητήσεις μαζί του και να ρωτήσεις τον λόγο ή τους λόγους που δεν νιώθει πια τόσο σεξουαλικά ενεργός. Μη βιαστείς, όμως, να τον κατηγορήσεις πως δίνει το σεξ του κάπου αλλού.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr