Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Είσαι ένα βήμα πριν το χωρισμό; 5 κινήσεις «ματ» για να σώσεις τη σχέση σου

Είσαι ένα βήμα πριν το χωρισμό; 5 κινήσεις «ματ» για να σώσεις τη σχέση σου

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μας αλλά δε θα σταματήσουμε να το λέμε και να το φωνάζουμε: Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες κάτι που σημαίνει ότι αν μπεις στη διαδικασία να είσαι με έναν άνθρωπο, θα πρέπει να το κάνεις συνειδητά και να είσαι έτοιμη για μεγάλες υποχωρήσεις. Θα μας πεις βέβαια, ότι αυτά δεν τα παραγγέλνεις και ότι αν όντως ερωτευτείς δεν πρόκειται να κάτσεις να αναλύσεις τα υπέρ και τα κατά ώστε να προχωρήσεις. ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Εμείς ωστόσο οφείλουμε να σε ενημερώσουμε, ότι σε μία σχέση υπάρχουν δύο άτομα και για ότιδήποτε κι αν συμβαίνει ευθύνονται και οι δύο! Και αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ήρθε η ώρα να δούμε τι μπορείς να κάνεις όταν αντιληφθείς ότι η σχέση σου βαδίζει προς το τέλος, κι εσύ φυσικά δεν το θέλεις. Διότι αν το θέλεις, χώρισε για να βρεις την υγειά σου. Δώσε προσοχή λοιπόν:

1. Μιλήστε: Αλήθεια τι έχει πάθει ο κόσμος πια και δεν μιλάει; Είναι τόσο τρομερό; Ενήλικες είμαστε και πιστεύουμε νοήμονες, οπότε γιατί δεν βάζουμε τα πράγματα κάτω για να βγάλουμε μία λύση; Έχεις αντιληφθεί ότι είναι απόμακρος ή ακόμα και σε αποφεύγει; Η θαρραλέα η γυναίκα η σωστή, θα ρωτούσε ευθέως χωρίς να φοβάται την απάντηση. Άσε δε, που και εκείνος την ερώτηση αυτή περιμένει. Οπότε αντί να παίζετε την κολοκυθιά, πάρε μία βαθιά ανάσα και ρώτα: «Τι σε ενοχλεί χρυσέ μου; Θέλεις να μου πεις»; Κατά 99% θα βγάλετε άκρη. Τώρα αν δεν τα καταφέρετε, χωρίστε. Μάλλον ήρθε η ώρα.

2. Η ώρα της γραφής: Δεν τας πας καλά με τα λόγια; Κανένα πρόβλημα! Ήρθε η ώρα να στρωθείς και να γράψεις. Προσοχή όχι στον υπολογιστή, θέλουμε να είναι και λίγο ρομαντικό το όλο σκηνικό. Aν πάνω στο χαρτί έχεις και τίποτα δάκρυα ακόμα καλύτερα. Το θέμα του γράμματος θα είναι γενικότερες σκέψεις για τη σχέση σας. Τι σε ενοχλεί, τι αγαπάς, τι θα ήθελες να κάνετε μαζί, τι μετανιώνεις που δεν έχετε κάνει και τέτοια συγκινητικά. Ζήτα και από εκείνον να κάνει το ίδιο. Eλπίζουμε το δικό του το χαρτί να μην έχει δάκρυα! Στη συνέχεια, ανταλλάξτε τις σημειώσεις σας και διαβάστε πολύ προσεκτικά. Τώρα αν καταλήξετε να τσακωθείτε, να πάρετε κάτι για τα νεύρα σας.

3. Η ώρα της αποθέωσης: Και τι θέλει τελοσπάντων ένας άνθρωπος για να γελάσει και λίγο το χειλάκι του; Ένα κοπλιμέντο, έναν καλό λόγο, ένα χαμόγελο αγάπης. Ε κάντα βρε κορίτσι μου χαμένα δε θα πάνε. Θυμηθείτε λίγο τα παλιά. Αποθεώστε ο ένας τον άλλο. Πες του τι ωραίο χαμόγελο που έχει, αν δεν έχει δεν πειράζει, ή πόσο σου αρέσουν τα μάτια του. Γενικά επικεντρώσου σε όλα αυτά τα γνωρίσματα που σε έκαναν να τον ερωτευτείς. Πού ξέρεις; Μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

4. Όλα από την αρχή: Θυμάσαι που στην αρχή της σχέσης σας στέλνατε 15 μηνύματα την ώρα-και λίγα λέμε βασικά-; Ε κάντε το και τώρα! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί από ένα σημείο και μετά το μήυμα να δίνει τη θέση στο τηλέφωνο γιατί η σχέση μπαίνει και σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξεις λίγο τα δεδομένα. Στείλτου καλημέρα, στείλτου κάτι αστείο που είδες ή διάβασες ή ακόμα και ένα πιο… σέξι και προσωπικό μήνυμα το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσει και φυσικά θα θέλει να υλοποιήσει στο τέλος της ημέρας!

 

5. Ε και τελοσπάντων κάνε σεξ: Υπάρχει αλήθεια κάτι που να δένει περισσότερο ένα ζευγάρι από το σεξ; Όχι φυσικά! Ε κάντε το λοιπόν όσο πιο συχνά μπορείτε. Γιατί καταλαβαίνουμε με το πέρασμα του χρόνου να έχετε αρχίσει σιγά σιγά να ξενερώνετε, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να κόβετε το σεξ. Με λίγα λόγια, απόψε ήρθε η ώρα να τον αποπλανήσεις, και πίστεψέ μας, θα τα ξεχάσει όλα!

 

 

 

Πηγή: queen.gr