Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Kαθορίζει το outfit σου στο γυμναστήριο, αν θα σε φλερτάρουν οι άντρες;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι μας έχουμε φλερτάρει έστω και μία φορά στο γυμναστήριο, και σίγουρα μας έχουν φλερτάρει. Αυτό συμβαίνει περισσότερο από όσο νομίζεις, ενώ κάποιες φορές μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι παραπάνω. Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι αν όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου, να σε ενημερώσω ότι έχω στα χέρια μου και έρευνα η οποία φτιάχτηκε ειδικά για...γυμναστηριακούς τύπους.

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 1.000 άτομα τα οποία επισκέπτονται αρκετά συχνά το γυμναστήριο, με βασικό ερώτημα το πώς πλησιάζουν αυτόν ή αυτή που τους αρέσει. Όπως αποδείχθηκε, αυτοί που προτιμούν τα δυναμωτικά ποτά ή αρέσκονται στο να κοιτάζονται στους καθρέφτες, είναι συνήθως πιο…μπερμπάντηδες από τους υπόλοιπους, ενώ εξίσου ερωτικοί είναι και αυτοί που τραβούν selfies.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα, το 21% των αντρών παραδέχτηκε ότι δέχονται περισσοτερο φλερτ όταν φορούν φούτερ ή οτιδήποτε σε φαρδύ, εν αντιθέσει με τις γυναίκες, οι οποίες το φλερτάκι τους θα το δεχτούν, ανεξαρτήτως outfit.

Hθικό δίδαγμα: Ακόμα κι αν είναι οι μέρες που αισθάνεσαι άσχημη και χοντρή, πήγαινε στο γυμναστήριο και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει κατακόρυφα.

 

 

 


Πηγή