Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Κάνε πραγματικότητα αυτές τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του και θα σε θέλει για ΠΑΝΤΑ!

Κάνε πραγματικότητα αυτές τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του και θα σε θέλει για ΠΑΝΤΑ!

Οι άντρες φαντασιώνονται το σεξ… συχνά ή καλύτερα συνέχεια. Το αντρικό βιβλίο των σεξουαλικών φαντασιώσεων είναι ατελείωτο και τα απωθημένα κάθε άντρα σχετίζονται με την προσωπικότητά του και με τα μέχρι τώρα βιώματά του. Υπάρχουν, όμως, κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις που είναι κοινές για όλα τα αρσενικά. Ποιες είναι…;

-Η σκλάβα του σεξ
Στις σεξουαλικές φαντασιώσεις όλα επιτρέπονται και για τον άντρα η σκέψη του πληρωμένου σεξ είναι διεγερτική. Ο άντρας λατρεύει τη σκέψη ότι μπορεί να έχει μια γυναίκα δίπλα του που θα την επιλέξει εκείνος, δεν θα χρειαστεί να μιλήσουν πολύ και θα οδηγηθούν γρήγορα σε ένα παθιασμένο σεξ. Επειδή οι περισσότεροι άντρες στην εποχή μας δεν έχουν κάνει αγοραίο έρωτα η σύντροφός του θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει αυτόν τον ρόλο. Όταν θα είστε οι δυο σας στην κρεβατοκάμαρα άσε τον να έχει το πάνω χέρι και να σε καθοδηγεί εκείνος. Ο ρόλος του αυταρχικού εραστή είναι ένας ρόλος που λατρεύει να υποδύεται.

-Η γυναίκα χωρίς σεξουαλικά ταμπού
Αυτό που κυρίως ψάχνουν τα αγόρια σε μια σύντροφο είναι μια γυναίκα που στην κρεβατοκάμαρα δεν έχει ταμπού. Και επειδή μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει εκεί έξω όταν την βρει δεν θέλει να την αφήσει. Είναι απίστευτα διεγερτική ιδέα για έναν άντρα να έχει στο πλάι του μία γυναίκα που του κάνει όλα τα χατίρια, χωρίς ενοχές και χωρίς να σκέφτεται τι θα πιστεύει εκείνος για την ίδια.

-Σεξ σε δημόσιους χώρους
Η ερωτική ζωή πολλών αντρών μπορεί να είναι βαρετή. Καναπές, κρεβάτι, κρεβάτι, καναπές. Τα πιο πολλά αγόρια κοιτάνε το ίδιο σημείο στο ταβάνι κάθε φορά που κάνουν σεξ. Αν ρωτήσεις τον καλό σου θα έχει σίγουρα κάποια μέρη να σου πει που θα ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου και δεν έχει κάνει ακόμη. Συνήθως πρόκειται για ένα πάρκινγκ, στο club, στην ιδιωτική πισίνα ενός εξωτικού προορισμού. Η αλλαγη τοποθεσίας είναι το πιο εύκολο και ανανεωτικό πράγμα που μπορείς να του κάνεις για να τον ενθουσιάσεις. Προσοχή, όμως, μην σας πιάσουν στα πράσα!

-Σεξ με παρέα
Αδιαμφισβήτητα η νούμερο ένα φαντασία των αντρών είτε σου αρέσει είτε όχι! Δεν έχει να κάνει με το πόσο σε θέλει εσένα ή όχι. Αν του το προτείνεις θα δεις τα μάτια του να λάμπουν. Οι άντρες σκέφτονται πως το σώμα μιας γυναίκας είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορούν να δουν άρα το να το βλέπουν εις διπλούν και ταυτόχρονα είναι η επιτομή της σεξουαλικής του διάθεσης. Και εδώ κάθε αρσενικό συμφωνεί. Το αν θα κάνεις πράξη αυτή την σεξουαλική του ανάγκη είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και θέλει αρκετή σκέψη για το αν μπορείς να φτάσεις μέχρι εκεί.

Πηγή: queen.gr