Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κάνε τον καλύτερο εραστή!

Κάνε τον καλύτερο εραστή!

Ανήκεις στις τυχερές που έχουν δίπλα τους έναν άνδρα που σε αγαπάει και σε φροντίζει αλλά ταυτόχρονα ανήκεις και στις άτυχες που δεν ικανοποιούνται στο σεξ από αυτόν τον άνθρωπο;

Και όμως μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση, αφού πρώτα κάνεις τις απαραίτητες ερωτήσεις στον εαυτό σου. Από τη στιγμή που έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας οργανικής ή μιας ψυχικής πάθησης, τότε θα πρέπει να εξετάσεις τα εξής:

1. Μήπως εσύ δεν κάνεις σαφές τις ακριβώς θέλεις; Δείξε του το δρόμο λέγοντας τι σου αρέσει και τι όχι, μίλησέ του χωρίς να τον κατηγορείς προβάλλοντας τις απαιτήσεις και τις σεξουαλικές σου ανάγκες και διαθέσεις.

2. Μήπως έχει κάποια ταμπού που δεν τον αφήνουν να δράσει ελεύθερα; Συζήτησέ το μαζί του, έκφρασέ του τις απόψεις σου και προσπαθήστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή.

3. Μήπως απιστεί; Μπορεί να έχει ήδη ερωμένη που να τον καλύπτει απόλυτα στο κομμάτι του σεξ.

4. Μήπως να συμβιβαστείς; Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο ερωτικοί όπως άλλοι. Γι’ αυτό, αν για σένα τα άλλα πράγματα στη σχέση σας και τη συμπεριφορά του είναι πολύ πιο σημαντικά από το σεξ, αποδέξου τον έτσι όπως είναι.