Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κάνε του αξέχαστο στοματικό...

Κάνε του αξέχαστο στοματικό…

Για κάποιες γυναίκες το στοματικό sex αποτελεί ταμπού και το αποφεύγουν ή δεν το κάνουν καθόλου. Άλλες, όμως, όχι μόνο το προσφέρουν, αλλά το απολαμβάνουν και οι ίδιες. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips για στοματικό sex που θα μείνει και στους δυο σας… αξέχαστο!

Πρώτα απ’ όλα, βρες την καλύτερη στάση για σένα, ώστε να μην σε πονέσει ο αυχένας σου. Μια καλή λύση είναι να ξαπλώσει ο σύντροφός σου στο κρεβάτι, ώστε να είσαι πιο άνετη και να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Θα αποφύγεις και το ενοχλητικό “κατέβασμα του κεφαλιού”, όταν σου πιάνει το κεφάλι σπρώχνοντάς το βίαια προς τα κάτω.

Βρείτε και τη στάση που θα αρέσει περισσότερο σ’ εκείνον, έχοντας υπ’ όψη ότι οι άντρες απολαμβάνουν να κοιτάζουν τη σύντροφό τους την ώρα του στοματικού. Τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από το κορμί του, όσο είναι ξαπλωμένος, έτσι ώστε να είναι υπερυψωμένο και να μπορεί να σε βλέπει. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι όρθιος, ενώ εσύ βρίσκεσαι με τα γόνατα στο πάτωμα ή να ξαπλώσεις και να βρεθεί από πάνω σου, στο ύψος του στήθους σου. Η τελευταία στάση χρειάζεται προσοχή, καθώς από αυτή τη θέση… ισχύος μπορεί να γίνει κάπως πιο επιθετικός προκαλώντας σου δυσφορία. Αν όμως σου αρέσει, μπορείτε και οι δυο να την απολαύσετε.

Μεγάλο ρόλο στο στοματικό sex παίζει το πόσο υγρό θα είναι το πέος του. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου για να το υγράνεις από τη βάση του μέχρι το κεφάλι. Ταυτόχρονα, μπορείς να τον χαϊδεύεις, να του μιλάς ή να σταματήσεις για λίγο και να παίξετε με το πέος του στα στήθη σου. Δοκίμασε να τον ερεθίσεις με ελαφριές μαλάξεις ή ασκώντας μικρή πίεση και στο περίνεο, μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό. Προσοχή, η περιοχή του πρωκτού είναι συνήθως απαγορευτική για τους άντρες.

Όλοι οι άντρες ανεξαιρέτως επιζητούν και απολαμβάνουν τη βαθιά διείσδυση του πέους στη στοματική κοιλότητα, όπως και τα παιχνίδια της γλώσσας. Τη στιγμή της κορύφωσης, σε πολλούς αρέσει να εκσπερματίζουν στο στόμα. Αν κάτι τέτοιο σε ενοχλεί, οδήγησέ τον να εκσπερματίσει σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου, που θα σε κάνει να νιώσεις σέξι.

 

 

Πηγή: sexipedia.gr