Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Καθημερινές συνήθειες σου που τον ξενερώνουν

Καθημερινές συνήθειες σου που τον ξενερώνουν

Μπορεί να μη στο λέει αλλά πολλές φορές έχει ευχηθεί από μέσα του να κόψεις τις κακές συνήθειες. Και αν εσύ μπορείς να κάνεις λίστα με τα ελαττώματα του αγαπημένου σου πίστεψε με μπορεί και αυτός. Μπορεί να μη το καταλαβαίνεις και να το κάνεις άθελα σου αλλά πραγματικά ξενερώνει και οι λόγοι είναι:

Έντονο μακιγιάζ

50c4e667dc1693638468b1fd8a97b81d

Πιστεύεις στη φυσική ομορφιά; Αν ναι τότε γιατί προσπαθείς να τη καλύψεις με τόνους make up που θα σε κάνουν να μοιάζεις με πίνακα ζωγραφικής. Όσο πιο απλά τόσο πιο ωραία είσαι. Extra συμβουλή: Απέφυγε τα πάρα πολύ μακριά νύχια που θυμίζουν αγριόγατα.

Μιλάς άσχημα

girlcoveringherfacemebarrassed

Όταν έχεις νεύρα είναι αναμενόμενο να βρίσεις και το καταλαβαίνει. Όταν όμως μιλάς στην κολλητή σου μπροστά του είναι ανάγκη να πεις: «Έλα ρε μαλάκα που είσαι το κέρατο μου;»  Ειδικά όταν είναι μπροστά και οι φίλοι του θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Νιαούρισμα

images (2)

Την επόμενη φορά που θα του πεις «Μπεμπουλίνο μου θ αγαπώ τόθο πολύ» θα σε επιστρέψει στο μαιευτήριο ή έστω στον παιδικό σταθμό. Μαζί πάντως δεν θα είστε! Δεν είναι δυνατόν από τη μια να είσαι θηλυκό με τα όλα του και από την άλλη νιαου βρε γατούλα αλλά με τον άσχημο τρόπο. Νιαούρισε εκεί που πρέπει να πετύχεις κάτι αλλά και πάλι όχι με αυτό τον τρόπο. Κουλουριάσου δίπλα του χάιδεψε του τα μαλλιά και πες του τι θες με νάζι.

Συζητάς τα πάντα

two girls whispering

Είναι δεδομένο ότι θα διαβάσεις στην κολλητή σου ολόκληρη τη στιχομυθία για το ότι σου ακύρωσε το σημερινό ραντεβού αλλά δεν είναι ανάγκη να το ξέρει την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Και στο λέω εγώ που μου ξεφεύγουν και του τα λέω μερικές φορές. Και το «πλάκα κάνω, δεν είπα τίποτα» μερικές φορές δεν πιάνει.

 

 

 

 

Πηγή: agapimono.gr