Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Κομμένα τα one night stands! Σημάδια ότι γνώρισες τη γυναίκα των ονείρων σου

Κομμένα τα one night stands! Σημάδια ότι γνώρισες τη γυναίκα των ονείρων σου

Σε περίπτωση που την έχεις γνωρίσει και δεν το ξέρεις…

 

Σαφώς και κάθε άντρας βιώνει διαφορετικά το συναίσθημα του έρωτα και την πεποίθηση πως έχει βρει την ιδανική γυναίκα… Υπάρχουν όμως (αλάνθαστα) σημάδια ότι την έχεις γνωρίσει (ακόμα και αν δεν το έχεις καταλάβει).

Έχεις χάσει παντελώς το ενδιαφέρον σου για να μιλήσεις ή να δεις κάποια άλλη
Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα η οποία σου αρέσει πραγματικά και μαζί της βλέπεις μέχρι και δαχτυλίδι (ναι, ναι) το να φλερτάρεις με  κάποια άλλη φαίνεται διαδικασία χωρίς ουσία. Αν βγαίνεις με κάποια κοπέλα και παρόλα αυτά όταν πας για καφέ με τα παιδιά το ματάκι σου παίζει τότε αυτή σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη για σένα.

Θες να είστε σε επικοινωνία συνέχεια
Μπορεί μερικές φορές να βαριέσαι τα socialmedia, αλλά σκέψου πόσο εξυπηρετικά είναι όταν θες να επικοινωνείς μαζί της όλη μέρα κάθε μέρα. Αν είσαι στο γραφείο και κρυφοκοιτάζεις συνέχεια πότε ήταν onlineγια να της μιλήσεις τότε σου έχει πάρει το μυαλό! Και κάθε φορά που βλέπεις το όνομα της στην οθόνη του κινητού νιώθεις σαν να κέρδισε στα πέναλτι η ομάδα σου.

Το σεξ είναι διαφορετικό
Η σωματική οικειότητα και το σεξ είναι σημαντικά συστατικά μιας σχέσης, αλλά όταν βρίσκεις μια γυναίκα με την οποία αποκτάς αυθεντική επικοινωνία η λίστα των προτεραιοτήτων σου αλλάζει. Μπορεί να μην έχεις κοιμηθεί ακόμα μαζί της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πειράζει και πολύ.  Γιατί; Γιατί δεν θες μόνο αυτό!

Θες να γίνεις καλύτερος
Σίγουρα προσπαθείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου ανεξάρτητα από το προσωπικό σου status, αλλά όταν το σωστό πρόσωπο βρεθεί στο δρόμο σου βρίσκεις ένα νέο κίνητρο, ένα πιο ουσιαστικό νόημα στο να πετύχεις τους στόχους σου. Θες να την κάνεις περήφανη για σένα βρε!

Τα πάντα σε εκείνη είναι όμορφα
Δεν είναι τέλεια και το ξέρεις, αλλά όταν πραγματικά θες κάποιον τα πάντα σε εκείνον γίνονται όμορφα αυτόματα! Αν μένεις στις σωματικές ατέλειες μιας κοπέλας σημαίνει πως δεν είναι η σωστή για σένα. Η γυναίκα των ονείρων σου θα είναι τέλεια (στα μάτια σου τουλάχιστον).

 

 

 

Πηγή: onsports.gr