Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κορίτσια την προσοχή σας: Αυτά είναι τα πιο περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι σας θέλει απεγνωσμένα!

Κορίτσια την προσοχή σας: Αυτά είναι τα πιο περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι σας θέλει απεγνωσμένα!

Ας μην επαναλαμβανόμαστε, ή μάλλον ας επαναληφθούμε, γιατί επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως που λέει και ο σοφός λαός! Οι άντρες και οι γυναίκες είναι πλάσματα εντελώς αντίθετα και διαφορετικά, που σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο αναφοράς και συμφωνίας, μόνο υποχωρήσεις για να μπορέσουν απλά να συνυπάρξουν! Κι όμως, επειδή η επιστήμη προχωρά και εξελίσσεται και επειδή εμείς επιθυμούμε και προσδοκούμε αν θέλετε, τα δύο φύλα κάποια στιγμή να μπορέσουν να κατανοήσουν το ένα το άλλο, όχι στο βαθμό της παντελούς απουσίας έκπληξης, αλλά έστω σε ένα βαθμό… συννενόησης, εμείς είμαστε εδώ στο πλευρό σας να σας διαφωτίζουμε και να σας λύνουμε τις απορίες! Θέλετε λοιπόν διακαώς ένα αγόρι το οποίο είναι κάπως μυστήριο, κάπως ντροπαλό ή ακόμα που το παίζει λιγάκι ιστορία; Προσπαθείτε να καταλάβετε αν του αρέσετε αλλά δεν μπορείτε με τις γνωστές παρτροπαράδοτες μεθόδους; Τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω, γιατί συγκεντρώσαμε τα πιο περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σας!

1. Αρχίζει να μιλάει σαν εσάς: Καλά δεν είπαμε να νιαουρίζει και να το παίζει ναζιάρα και λολίτα, αλλά σύμφωνα με έρευνες όταν ένας άντρας αρχίζει να χρησιμοποιεί τον τόνο της φωνής σας ή εκφράσεις σας ή ακόμα και το στιλ του χιούμορ σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αρχίσει να σας ερωτεύεται! Μπορεί να λένε ότι στον έρωτα τα ετερόνυμα έλκονται, αλλά αυτά μόνο στην αρχή που υπάρχει το κομμάτι του μυστηρίου και του εντυπωσιασμού! Στη συνέχεια, και καθώς περνάει ο καιρός, όλοι και όλες θέλουν έναν άνθρωπο που να μπορούν να συννενοηθούν και να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος!

2. Σας κάνει κοπλιμέντα… χωρίς λόγο: Δεν λέμε όταν είστε μία θεά και έχετε αφιερώσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να βγει το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, τότε είναι λογικό να ακούσετε αμέτρητα λόγια θαυμασμού! Λέμε όταν έχετε το μαύρο σας το χάλι, με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, σχεδόν άβαφη, με το φαρδύ σας το παντελονάκι και ένα σπυράκι στο μέτωπο! Τότε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας θαυμάσει η μάζα αλλά εκείνος θα σας πει ότι τα μάτια σας φαίνονται υπέροχα έτσι όπως έχετε πάνω τα μαλλιά σας, και πως με το φαρδύ παντελόνι φαίνεστε σαν κοριτσάκι και είστε πολύ γλυκιά! Αν παρατηρήσετε μάλιστα, είναι ο μόνος που όταν είστε απαστράπτουσα, δεν θα σας κάνει κανένα απολύτως κοπλιμέντο!

3. Σας κάνει… αλλόκοτα δώρα: Μπορεί τα γλυκούλικα δωράκια να σας κάνουν να λιώνετε, λουλούδια, σοκολατάκια, ένα αρκουδάκι ή για τις πιο… κοκέτες ρούχα, παπούτσια και άντε και κανένα κόσμημα, αλλά αυτά τα δώρα μπορεί να σας τα κάνει και η κολλητή σας και ο μπαμπάς σας και ο θείος σας τελοσπάντων! Το σημαντικό λοιπόν, και δώστε βάση σε αυτό, είναι να σας κάνει ένα δώρο που έχετε άμεση ανάγκη! Παραπονεθήκατε ότι σας χάλασε η καφετιέρα; Την επόμενη μέρα σας έχει πάρει καινούρια! Το σίδερό σας βγάζει καπνό περισσότερο και από τον μουντζούρη; Την επόμενη μέρα έχετε ένα ολοκαίνουριο! Θέλατε ένα βράδυ να ανοίξετε ένα κρασί και δεν είχατε τιρμπουσόν; Θα σας κάνει δώρο ένα το οποίο ίσως να έχει πάνω και μία πασχαλίτσα έτσι για την τσαχπινιά!

4. Πηγαίνει στα μέρη που σας αρέσουν: Και δεν εννοούμε να είστε μαζί, να του πείτε να πάτε εκεί και απλά να σας κάνει το χατίρι! Εννοούμε όταν είναι χωρίς εσάς, με εντελώς άσχετη παρέα! Αφενός ελπίζει ότι ίσως σας βρει εκεί και αφετέρου σκοπεύει με το που φτάσει και κάνει την έρευνά του να σας πάρει τηλέφωνο, να σας πει πόσο ωραία είναι και αν θέλετε να περάσετε μια βόλτα! Ακόμα κι αν κατά βάθος εκείνος το μισεί το μέρος αυτό! Ποιος νοιάζεται όμως;

5. Σας αγγίζει χωρίς κανένα προφανή λόγο: Eίναι γνωστό πια ότι σωματική επαφή δεν θέλουμε σίγουρα να έχουμε με κάποιον που δεν μας αρέσει! Με λίγα λόγια λοιπόν, εκτός πια αν είναι από τους τύπους που χαρίζει αγγίγματα απλόχερα, αν σας πιάνει, όχι φυσικά σε φάση χουφτώματος, με το παραμικρό και χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, τότε να ξέρετε ότι η καρδούλα του χτυπάει λίγο πιο δυνατά όταν σας βλέπει και πως είναι θέμα χρόνου να κάνει την κίνηση ματ! Το θέμα είναι βέβαια να την κάνει και να μην μείνει μόνο στα… πιασίματα!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr