Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Κρίση… καιρός για σπίτι! Πώς θα κάνεις αξέχαστο σεξ απόψε χωρίς να βγεις έξω

Κρίση… καιρός για σπίτι! Πώς θα κάνεις αξέχαστο σεξ απόψε χωρίς να βγεις έξω

Θες να αφήσεις τους Ευρωπαίους να καταστρέψουν τη λίμπιντό σου;

 

Παγκόσμια οικονομική ύφεση. Eurogroup. Αδιέξοδα. Δημοψήφισμα. Τελεσίγραφα. Δεν περιμένουμε από σένα να κλείσεις τα αυτιά σου σε όσα σημαντικά συμβαίνουν γύρω σου τις τελευταίες ημέρες και να ασχοληθείς με τη χαμένη λίμπιντό σου.

Περιμένουμε, όμως, να μην ξεχάσεις ποτέ πως πρώτον το σεξ είναι αγχολυτικό και δεύτερον δεν μπορείς να αφήσεις τους γραφειοκράτες της Ευρώπης να καταστρέψουν τη σεξουαλική σου ζωή…

Για αυτό σήμερα αναλογιζόμενη πως από το ΑΤΜ έβγαλες 60 ευρώ θα σου προτείνω 5 τρόπους για αγχολυτικό σεξ μέσα στο σπίτι…

Στην κουζίνα ολοταχώς!
Κάθισε όσο πιο αναπαυτικά μπορείς σε μια καρέκλα. Πρότεινέ της να καθίσει στην αγκαλιά σου, αλλά χωρίς να σε κοιτάζει. Το να τρώτε παράλληλα μερικά φρουτάκια από το ψυγείο συστήνετε μόνο αν πήγατε σούπερ μάρκετ τις  τελευταίες μέρες.

Με θέα…
Αν έχετε την τύχη να μένετε στον τελευταίο όροφο και να μην έχετε αντικριστά άλλη πολυκατοικία εκμεταλλευτείτε το. Φέρτε μια ξαπλώστρα και όταν πέσει ο ήλιος κάντε τις τρέλες σας μπαλκονάτα. Κλείστε όλα τα φώτα, μείνετε σιωπηλοί και απολαύστε τον ουρανό με τα άστρα!

Τραπεζαρία

Περνάμε στα πιο εντυπωσιακά… Εκείνη κάθεται πάνω στο τραπέζι, εσύ στέκεσαι ακριβώς μπροστά της. Μετά από αρκετά φιλιά και χάδια εκείνη ξαπλώνει τη μέση της στο τραπέζι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να κολλήσεις το τραπέζι στον τοίχο για να μπορεί να υπάρχει αντίσταση.

Στη μπανιέρα δυο δυο

Χρόνια το λέγαμε πως το να κάνετε μαζί  μπάνιο βοηθά στην οικιακή οικονομία. Τώρα έχετε ένα λόγο παραπάνω…. Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και καθίστε αντικριστά. Αγκάλιασε την με τα πόδια σου και αφεθείτε στα φιλιά και τα χάδια. Αν δεν ξεχάσετε τον Σόιμπλε να μας στείλετε mail!

Στα σκαλιά
Δεν είναι μόνο το σπίτι, είναι και λίγο πιο έξω… Αν έχετε οροφοδιαμέρισμα ή αν μπορείτε να μείνετε σιωπηλοί τότε το κλιμακοστάσιο είναι μια ιδιαίτερα αναζωογονητική ιδέα. Η σκέψη πως μπορεί να σας πιάσουν (βεβαιωθείτε πως δεν θα γίνει αυτό!) και το «σε θέλω εδώ και τώρα» είναι τα πιο διεγερτικά παιχνίδια στο σεξ.

 

 

 

Πηγή: onsports.gr