Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μαραθώνιος του σεξ: Αυτό το σαββατοκύριακο μείνετε σπίτι & πειραματιστείτε

Μαραθώνιος του σεξ: Αυτό το σαββατοκύριακο μείνετε σπίτι & πειραματιστείτε

Το να μείνετε σπίτι δύο ολόκληρες μέρες δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Απεναντίας μπορεί να οδηγήσει σε ένα σαββατοκύριακο, που εσύ και το ταίρι σου δεν θα ξεχάσετε! Σας δίνουμε 5 καλούς λόγους για να μην βγείτε από την ερωτική σας φωλίτσα και που θα σας οδηγήσουν σε ανεπανάληπτο, μαραθώνιο σεξ.

1. Μαγειρέψτε μαζί!
Νομίζεις πως οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι σέξι και δεν θα σας στείλουν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα; Το κόλπο είναι να τις κάνετε μαζί… Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό μαζί. Φόρεσε άνετα ρούχα, σορτσάκια και T – Shirts και φτιάξε το τέλειο γεύμα για εσάς τους δύο και μόνο. Η διαδικασία είναι πολύ ρομαντική και θα σας φέρει κοντά, πολύ κοντά. Πρώτον ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δεύτερον εκείνος θαυμάζει μια γυναίκα που ξέρει τι να κάνει στην κουζίνα και τρίτον ανοίξτε και ένα μπουκάλι κρασί για να πίνετε όσο μαγειρεύετε!

2. Παίξτε ένα σέξι παιχνίδι!
Σας δίνουμε ιδέες… πάρτε χαρτί και σημειώστε… Sex Roulette, Γυμνό Twister, Strip Trivial Pursuit… Όποιο επιτραπέζιο έχετε σπίτι σας μετατρέψτε το σε λόγο για να βγάλετε αργά τα ρούχα σας… Η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα λίγα ρούχα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάτε στην κρεβατοκάμαρα με πολύ όρεξη.

3. Δείτε ακατάλληλες για ανηλίκους
Αφήστε για λίγο τα αγαπημένα σας σίριαλ και δείτε μια ταινία περισσότερο αισθηασιακή και πιο ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή. Αυτές οι ερωτικές (υπερ)παραγωγές μπορεί να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή κάνοντας σας πιο ομιλητικούς στο κρεβάτι. Πατήστε play.

4. Kάντε μπάνιο μαζί
Σας ακούγεται μια κλασική πρόταση; Γιατί δεν την κάνετε, όμως, πότε; Ένα ζεστό μπάνιο υπό το φως των κεριών, με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι μπορεί να φουντώσει την ερωτική σας διάθεση και να εκτοξεύσει την libido σας. Το υγρό στοιχείο είναι πάντα στην κορυφή των ερωτικών φαντασιώσεων.

5. Δοκιμάστε μια νέα στάση (ή και δύο ή και τρεις)
Μια ολόκληρη νύχτα είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλο χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς άγχος. Μετατρέψτε αυτό το σαββατοκύριακο σε έναν μικρό μαραθώνιο του σεξ, με στόχο να δοκιμάσετε όποιες στάσεις σας αρέσουν και δεν έχετε προλάβει να κάνετε καιρό (ή καλύτερα δεν έχετε κάνει ποτέ!). Παράλληλα αποκάλυψέ του κάποια φαντασίωσή σου με στόχο να στην πραγματοποίησει.

Καλό σαββατοκύριακο!

Πηγή: queen.gr