Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ…

ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ…

Dirty talking ή αλλιώς το παιχνίδι της διέγερσης! Λίγες λέξεις αρκούν για να προσθέσουν αλατοπίπερο σε μια κατά τα άλλα συνηθισμένη σεξουαλική επαφή… Ακούγεται εύκολο και για πολλούς είναι ένα αυθόρμητο ταλέντο. Έ, σε μερικές περιπτώσεις όμως, πρέπει να εξελίξουμε λιγάκι την τεχνική μας… Για να δούμε πως!

 

Πες το όταν είσαι σε διέγερση! Όταν κάνουμε σεξ, συνήθως από το μυαλό μας περνούν διάφορες σκανδαλιάρικες σκέψεις. Το Νο 1 μυστικό είναι, να τις μοιραζόμαστε με τον/την παρτενέρ μας ακριβώς τη στιγμή που τις φανταζόμαστε. Εφόσον βρισκόμαστε σε μεγάλη ένταση, θα ακουστούν σίγουρα πολύ πολύ πιο «βρώμικες».

Σκέψου ότι κάνεις one night stand. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε.. Συνήθως δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε «άτακτες» σκέψεις, όταν κάνουμε σεξ με το ταίρι μας, γιατί μας συνδέει μια σχέση θεμελιωμένη σε ρομαντικά στερεότυπα. Για να διευκολύνουμε την κατάσταση, απλά σκεφτόμαστε ότι κάνουμε έρωτα με έναν τυχαίο, με έναν άγνωστο… Έτσι, οι «βρώμικες» λέξεις θα μας έρθουν σίγουρα πιο εύκολα!

Φαντάσου ότι ζεις κάτι παράνομο… Από τις πλέον εγγυημένες φαντασιώσεις, για έξτρα αναστάτωση κατά τη διάρκεια του σεξ. Υπέθεσε ότι κάνετε έρωτα στα κρυφά, ότι κινδυνεύετε να σας πιάσουν στα πράσα. Σκύψε και πες του/της στο αφτί ότι, αν αποτελούσε το μυστικό σου ερωτικό παιχνιδάκι, τότε θα … Ε, η συνέχεια όπως σου βγει εσένα!

Εκφράσου «γενικότερα». Για να του/της μιλήσεις «βρώμικα», δεν είναι απαραίτητο ότι θα πρέπει να μεταχειριστείς λέξεις … γιατί μπορούν και οι ήχοι να κάνουν περίφημη δουλειά! Τα βογκητά και οι αναστεναγμοί, θα αποδείξουν ότι περνάς ιδιαίτερα καλά, και αναμφισβήτητα είναι dirty, αφού παραπέμπουν σε πιο πορνογραφικές καταστάσεις. Φυσικά πάντα αυθόρμητα και χωρίς fake υπερβολές!

Όμως…πρόσεχε τα λόγια σου! Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει λογοκρισία στο κρεβάτι; Τα παιχνιδιάρικα προστυχόλογα είναι μια χαρά, αρκεί όμως να έχουμε εξακριβώσει ότι ο/η σύντροφός μας τα απολαμβάνει. Ειδικά αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε υποτιμητικές εκφράσεις ή συμπεριφορές, σίγουρα πρέπει να υπάρχει η πλήρης συναίνεση και από την άλλη πλευρά… Για να μην χαλάσουμε και την ατμόσφαιρα χωρίς λόγο!

 

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr