Σάββατο , 4 Απρίλιος 2020
Mαθήματα καλού σεξ: 4 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ποτέ στο κρεβάτι

Mαθήματα καλού σεξ: 4 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ποτέ στο κρεβάτι

Αγαπητή αναγνώστρια, ξέρουμε πως θες να τον εντυπωσιάσεις και ξέρουμε ακόμη πως μετά από τόσα κείμενα, που έχεις διαβάσει σε αυτή εδώ τη στήλη, είσαι έτοιμη και για μεταπτυχιακό ακόμα στα κόλπα στο σεξ. Επειδή έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα στο τι ΠΡΕΠΕΙ να του κάνεις ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψουμε και τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις. Και όλα αναφέρονται στον συναισθηματικό σου κόσμο.

1. Κρύψε τα χαρτομάντηλα: Είτε είναι από συναισθηματική φόρτιση, είτε από έρωτα, είτε από υπέρτατη ηδονή, σας ξορκίζουμε, μην κλάψετε, ή τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρετε και πολύ καλά τον παρτενέρ. Οι άντρες μπροστά σε μία… κλαίουσα γυναίκα, νιώθουν τεράστια αμηχανία την οποία πιθανότατα εμείς να μην μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά μπορούμε να την δούμε στα απελπισμένα και γεμάτα τρόμο βλέμματα που μας ρίχνει ακόμα και ο αδερφός μας την ώρα που κλαίμε! Ε φανταστείτε λοιπόν να αρχίσετε να κλαψουρίζετε την ώρα που εκείνος σας έχει στα τέσσερα και το παίζει επιβήτορας! Και καλά, ας πούμε ότι δακρύσατε, αν σας ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος τι θα απαντήσετε; Προσοχή λοιπόν και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε τρέξτε στο μπάνιο! Σπάστε και τίποτα έτσι για το εφέ του πράγματος!

2. Μην μιλήσεις  για… μωρά: Καλά αυτό αν το έχετε ήδη κάνει, έχετε βέβαια ένα ελαφρυντικό γιατί δεν μας συμβουλευτήκατε προηγουμένως, αλλά όπως και να χει, είστε άξια της μοίρας σας! Καθίστε και αναρωτηθείτε το πολύ προφανές: Ποιος άντρας θέλει, την ώρα που έχει μία γυναίκα γυμνή μπροστά του, την οποία φυσικά θέλει και ποθεί να σκεφτεί οικογένειες και παιδιά; Την ώρα εκείνη λοιπόν, δεν σας βλέπει σαν μάνα των παιδιών του αλλά σαν κάτι άλλο που καλύτερα να μην αναφέρουμε. Εσάς δηλαδή πώς θα σας φαινόταν αν την ώρα που κάνατε τα μαγικά σας και νιώθατε τουλάχιστον ιέρεια του sex, να σας μιλούσε για την μαμά του;

3. Μην μιλάς πολύ: Έχουμε πει πολλάκις, ότι η σιωπή στο sex ΔΕΝ είναι χρυσός! Ωστόσο, καλά θα κάνετε κάποιες φορές να βρίσκετε τη χρυσή τομή και να μην κάνετε υπερβολές! Μπορεί λοιπόν το να κάθεστε σαν την Μαρία της σιωπής και απλά να μουγκρίζετε, να είναι άκρως ξενερωτικό, αλλά και η λογοδιάρροια όπως και να το κάνουμε είναι εκνευριστικότατη! Μη νομίζετε ας πούμε ότι οι άντρες εκνευρίζονται μόνο με το να λέτε άσχετα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά είναι ικανοί, ακόμα και τα άκρως σχετικά να λέτε, αν τα λέτε με υπέρ του δέοντως ένταση και συχνότητα, εκτός του ότι καταλήγετε να θυμίζετε πρωταγωνίστρια παρωδίας πορνό, του σπάτε τα νεύρα και δεν τον αφήνετε να συγκεντρωθεί!

4. Μην αναφέρεις την λέξη… γλυκούλι: Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Το sex δεν είναι ούτε γλυκό, ούτε χαριτωμένο ούτε τίποτα σχετικό. Είναι ωραίο, υπέροχο, φανταστικό και πολλά άλλα που δεν μας επιτρέπονται να γράψουμε. Eφόσον λοιπόν ισχύουν όλα αυτά, δεν υπάρχει ο παραμικρός έστω λόγος να μιλάτε σαν μπέμπα, να χρησιμοποιείτε υποκοριστικά ή να κάνετε ζουζουνιές που αντίστοιχες κάνετε στο δύο ετών ανιψάκι σας! Δεν είστε με κάποιο παιδί, είστε με άντρα και καλά θα κάνετε να το καταλάβετε. Δεν του αρέσουν τα γλυκά αλλά τα πικάντικα…
Πηγή: queen.gr