Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Με θες πολύ; Να, τι ΔΕΝ πρέπει να μου πεις στο πρώτο ραντεβού για να με ρίξεις

Με θες πολύ; Να, τι ΔΕΝ πρέπει να μου πεις στο πρώτο ραντεβού για να με ρίξεις

Άλλαξε ατάκες επιτέλους!

 

Το πρώτο ραντεβού με το κορίτσι που φαντασιώνεσαι καιρό -όσο έμπειρος εραστής και να θεωρείς πως είσαι- μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό και από όταν βλέπεις τελικό ελληνικού πρωταθλήματος…

Μία λάθος ατάκα από το στόμα σου και μπορεί να πας σπιτάκι σου για νάνι με τις κότες. Αν δε θες να σου συμβεί ορίστε οι 6 ατάκες που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε πρώτο ραντεβού.

«Σπίτι σου ή σπίτι μου;»
Σιγά βρε Καζανόβα! Αν δεν θες να ακούσεις την απάντηση «μάλλον κανενός» απέφυγε τις εκρήξεις ειλικρίνειας και συγκρατήσου. Αν ο μοναδικός σου στόχος είναι να κοιμηθείς μαζί της τότε μπορείς να το πεις αλλά πάντα με δική σου ευθύνη για την αντίδρασή της. Αν όμως θες και δεύτερη συνάντηση συγκράτησε την αχαλίνωτη τεστοστερόνη σου και πες κάτι όπως « έχεις κανονίσει κάτι για μετά»; Μπορεί να μην είναι τέτοιο κορίτσι, μπορεί να μην της αρέσεις  τόσο ακόμη ή μπορεί να έχει άλλα σχέδια για το βράδυ της. Αν θέλει κάτι παραπάνω από εσένα μην ανησυχείς θα στο κάνει εκείνη ξεκάθαρο!

«Βλέπω στο Facebook ότι βγαίνεις πολύ έξω τελευταία»!
Μπορεί να την κατασκοπεύεις διαδικτυακά σε καθημερινή βάση (ή για να είμαστε ειλικρινείς να μπαίνεις στο προφίλ της σαν μανιακός κάθε πέντε λεπτά), αλλά τα ευρήματα των ερευνών σου για εκείνη μην τα αποκαλύψεις ποτέ. Δείχνεις stalker (καθόλου καλό για την εικόνα σου) και θα την τρομάξεις υπερβολικά για να θέλει και δεύτερο ραντεβού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια τόσο ωραία γυναίκα είναι ελεύθερη!»
Κλισέ, άστοχο και είναι σαν της λες έμμεσα ότι κάτι τρέχει μαζί της και δεν μπορεί να βρει άντρα. Δεν είναι κομπλιμέντο, δε θα σου απαντήσουμε ποτέ με ειλικρίνεια οπότε άστο καλύτερα.

«Η πρώην μου έλεγε…»
Καμία αναφορά στις πρώην, καμία αναφορά στην τωρινή σου κατάσταση, καμία αναφορά στις ερωτικές σου κατακτήσεις. Δε θέλουμε να ακούσουμε για τις θαυμάστριες σου, αγαπητέ Ρωμαίο. Πολύ κακός τρόπος για να μας εντυπωσιάσεις.

«Στο σεξ μου αρέσει να… Εσένα;»
Συζητήσεις για το σεξ, τις στάσεις που προτιμάς και τις  φαντασιώσεις σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σε κάθε περίπτωση. Δεν την ενδιαφέρουν (ακόμα) ενώ παράλληλα δείχνεις τόσο στερημένος σαν να είμαι η μόνη σου ελπίδα για συνεύρεση…

«Όλα καλά; Δείχνεις λίγο κουρασμένη»
Δηλαδή μετά από δύο ώρες στον καθρέφτη για να είμαι τέλεια στο πρώτο ραντεβού αντί για κομπλιμέντο ακούω αυτό; Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχασες το παιχνίδι. Δεν μπορείς να γυρίσεις το κλίμα υπέρ σου.

 

 

 

Πηγή: onsports.gr