Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Με τι ασχολείσαι είπαμε; Ότι δουλειά και να κάνεις ξέρουμε τι εραστής είσαι!

Με τι ασχολείσαι είπαμε; Ότι δουλειά και να κάνεις ξέρουμε τι εραστής είσαι!

Δεν πιστεύουμε στα στερεότυπα, αλλά αν κάνεις κάποιο από τα επαγγέλματα που ακολουθούν και δε φέρεις αυτά τα χαρακτηριστικά εραστή μπορείς να μας διαψεύσεις όποτε θες!

 

Ιδιοκτήτης bar/café/club/αναψυκτηρίου (στα χαρτιά)
Έρχεσαι σπίτι αφού κάνεις ταμείο, πληρώσεις σερβιτόρους, dj, barwomen, κουρασμένες χορεύτριες, βάλεις συναγερμό και φας στα όρθια ένα σάντουιτς με «από όλα» στα Everest. Έφτασες στην πόρτα μας «έτοιμος» καθώς όλο το βράδυ έβλεπες σέξι κορίτσια να λικνίζονται στην μπάρα. Το πρόσωπό σου το είδαμε μόνο κατά την ανατολή του ήλιου αφού την ημέρα έχεις κάβα (!), ραντεβού με άλλα παιδιά της νύχτας και φυσικά τσατάρεις στο Messenger ολημερίς με τα κορίτσια που γνώρισες το προηγούμενο βράδυ. Κακός γαμπρός για νύφες ευκολόπιστες. Καλό κονέ για δωρεάν αλκοόλ. Επόμενοοος!

Αθλητής
Επιδόσεις πρωταθλητή, κοιλιακοί/γλουτοί, πλάτη για χάζεμα, επικοινωνία μηδέν. Δεν έχεις ιδέα τι είναι τα spreadsheets του Bαρουφάκη αλλά δεν έγινε και τίποτα. Το σεξ σου σπάει με διαφορά κάθε Ολυμπιακό και παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά μετά μας πρήζεις πως θα χάσεις τον αγώνα της Κυριακής εξαιτίας μας! Έρχεσαι με φόρμες (μμμ), την τσαντούλα σου και με τάπερ γεμάτα σαλάτες που μοιράζεσαι μαζί μας. Τουλάχιστον μας έμεινε το κορμί.

Χρηματιστής
Η σεξουαλική ζωή μαζί σου τραβά ακριβώς την ίδια πορεία του δείκτη Αθηνών. Τα τελευταία πέντε χρόνια μόνο πτώση, πτώση, πτώση. Έχεις τα καλύτερα κουστούμια της αγοράς και για αυτό μας τράβηξες, αλλά με τα άγχη που περνάς δεν σε είδαμε ποτέ χωρίς αυτά. Αν μια μέρα ανέβει η Σοφοκλέους (παρακαλάμε τις διεθνείς αγορές κάθε μέρα) βλέπουμε και εμείς μια ανοδική τάση…

Γιατρός
Κάνουμε σεξ, χτυπάει τηλέφωνο, εξαφανίστηκες. Οι ασθενείς έχουν προτεραιότητα και εμείς μονίμως στον καναπέ περιμένουμε να γυρίσεις νωρίς. Μετά από τόση ανατομία που έκανες όλη ημέρα τα βράδια βαριέσαι να κάνεις ψηλάφηση και σε εμάς! Άσε που οι γιατροί έχουν μεγάλο ποσοστό στην απιστία. Δεν θα την βρω αυτή τη νοσοκόμα που σε ξεμυάλισε στο δωματιάκι;

Δημοσιογράφος
Έφτασε και η ώρα του συναδέλφου! Οι ευφάνταστες ατάκες σου για να με ρίξεις θα μείνουν στην ιστορία. Για να με ξελογιάσεις μου περιέγραψες δυο – τρεις αποκλειστικότητες, που είχες στην καριέρα σου, μια πολεμική ανταπόκριση από το Ιράκ και ένα βραβείο σε διαγωνισμό διηγήματος. Έχουμε ακούσει τη λέξη deadline εκατό φορές και το σεξ μαζί σου είναι περίπου όπως τα κείμενα σου… Πολύ θεωρητικό, συνήθως χωρίς έμπνευση και με ελάχιστες δόσεις δημιουργικής πρωτοτυπίας.

Και έτσι αποκλείσαμε τους μισούς Έλληνες!

 

 

Πηγή: onsports.gr