Δευτέρα , 26 Σεπτέμβριος 2022
Με το καλημέρα σας! Το πρωινό σεξ έχει τα μυστικά του...

Με το καλημέρα σας! Το πρωινό σεξ έχει τα μυστικά του…

Όταν η ημέρα ξεκινά με λίγη… αγάπη κάτω από τα σεντόνια το υπόλοιπο της ημέρας κινείται σε ήρεμους και αισιόδοξους ρυθμούς. Ένα σέξι ξεκίνημα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι για το γραφείο δεν κάνει καλό μόνο σε σένα και στη διάθεσή σου, αλλά και στη σχέση που έχεις με τον σύντροφο σου. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αντρική λίμπιντο κατά τις πρωινές ώρες και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς για την καλή κοινή σεξουαλική σας ζωή.

Αύριο το πρωί αλλάξτε ρουτίνα, βάλτε το ξυπνητήρι να χτυπήσει πιο νωρις και κάντε πράξη αυτά τα 6 απλά και αποτελεσματικά βήματα που ακολουθούν για το καλύτερο σεξ προ μεσημβρίας!

1. Ενημερωσέ τον για το τι θα συμβεί
Ξύπνησε πιο νωρίς από εκείνον και ψιθύρισέ του κάτι άτακτο στο αυτί που θα τον βάλει αμέσως στο κλίμα. Πες του για παράδειγμα ότι δεν φοράς εσώρουχο και ότι έχεις διάθεση για παιχνίδια. Το στοιχείο της έκπληξης όπως και το γεγονός πως ξυπνάει με μια σεξουαλική υπόσχεση θα τον “απογειώσουν”.

2. Αργό στριπτίζ κάτω από τα σεντόνια
Τώρα που κέντρισες την προσοχή του γίνε ακόμα πιο εκφραστική. Βγάλε τα ρούχα του σιγά σιγά και μην τον αφήσεις να σε πιάσει αν δεν βγάλεις και εσύ όλα σου τα ρούχα. Το ότι τον κρατάς σε αγωνία μέχριν να σε νιώσει είναι η μισή απόλαυση.

3. Φίλησέ τον παντού
Μόλις αποχωριστείτε τις πιτζαμούλες σας, έρχονται τα αγγίγματα και αμέσως μετά τα φιλιά σε όλο το σώμα. Εκείνος άλλωστε αυτό σκέφτεται τόση ώρα. Προσέφερε του αυθόρμητο στοματικό έρωτα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του.

4. Σταση κουτάλι
Μόλις ξυπνήσεις για τα καλά τη διάθεσή του για σεξ ετοιμαστείτε για τη στάση κουτάλι. Αυτή η άνετη στάση είναι ιδανική για την… πρωινή αναπνοή, που μπορεί να ενοχλεί και τους δύο! Ξάπλωσε κοντά του με πλάτη και άσε τον να σε αγκαλιάσει.

5. Γυναίκα από πάνω
Αφού κάνετε το ξεκίνημα με τη στάση κουτάλι συνέχισε, ανεβαίνοντας πάνω του. Εκείνος λατρεύει τη θέα που του προσφέρεις και παράλληλα δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για εκείνον να δίνεις εσύ τον ρυθμό και να κάνεις όλη τη δουλειά.

6. Κατευθείαν στο μπάνιο
Αμέσως μετά το σεξ κατευθυνθείτε στο μπάνιο για να κάνετε μαζί το πρωινό ντουζάκι σας. Βάλτε αφρόλουτρο, τρίψτε ο ένας τον άλλον, πείτε τα αστεία σας, περιγράψτε του τι ωραία που ήταν το σεξ μαζί του και ετοιμαστείτε με άλλη διάθεση για το γραφείο!

Αυτά και πολύ καλημέρα σας!

 

 
Πηγή: queen.gr