Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μίλα μου βρώμικα!

Μίλα μου βρώμικα!

Οι 5 ερωτήσεις που «ανάβουν» κάθε γυναίκα!

 

Σε ένα πράγμα πρέπει να συμφωνήσουμε και τα δύο φύλα… πως ο καλύτερος τρόπος να διεγείρεις μια γυναίκα είναι απλά να της μιλήσεις! Εσύ ενθουσιάζεσαι με ένα καλλίγραμμα γυμνό σώμα ενώ η γυναίκα διεγείρεται με τις σέξι συζητήσεις, τα υπονοούμενα και τις ερωτικές περιγραφές που θυμίζουν ερωτική λογοτεχνία.

Αν θες να φέρει τη γυναίκα που ποθείς στο σημείο να σε σκεφτεί ερωτικά τότε θυμήσου αυτές τις 5 ερωτήσεις την επόμενη φορά που θα την έχεις μπροστά σου.
Μην ξεχάσεις όμως πως αν κάνεις αυτές τις ερωτήσεις σε μια γυναίκα στα πρώιμα στάδια της γνωριμίας σας θα περάσεις για εθισμένο στο σεξ και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Προχώρησε με αυτές τις ερωτήσεις εάν σου έχει στείλει σημάδι ότι σε βλέπει ερωτικά.

«Τι φοράς όταν κοιμάσαι;». Αυτή είναι μια απλή και πολύ καλή ερώτηση για να ξεκινήσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης γιατί τις περισσότερες φορές καταλήγει σε συζητήσεις σε σέξι εσώρουχα και σε… καθόλου εσώρουχα! Το κλασικό «μόνο με το άρωμά μου» είναι μια συνηθισμένη γυναικεία απάντηση που μπορείς να εκμεταλλευτείς με την απάντηση … «αυτό θα ήθελα να το δω».

«Ποιο είναι το πιο σέξι ρούχο που έχεις;». Αρχικά ακούγεται μια αθώα ερώτηση και πολύ ενδιαφέρουσα για εκείνη αφού περιλαμβάνει το αγαπημένο της θέμα τη μόδα! Όμως είναι μεγάλη παγίδα καθώς θα διαπιστώσεις πως σε λίγη ώρα θα μιλήσετε ερωτικά και μάλιστα με δική της εισαγωγή!

«Ποια είναι η μυστική σου τεχνική για να ανάψεις έναν άντρα;». Ο σκοπός της ερώτησης είναι να την κάνεις να περιγράψει με λεπτομέρειες την ερωτική της συμπεριφορά Όσο περισσότερο μιλάει για αυτήν τόσο περισσότερο ερεθίζεται.

«Θες να σε φιλήσω;».  Όλες οι ερωτήσεις που αφορούν το ερωτικό φιλί κάνουν κάθε γυναίκα να σκέφτεται ερωτική οικειότητα με τον σύντροφό της. Με το να την κάνεις να περιγράψει τον τρόπο που της αρέσει να την φιλάνε δημιουργείς σεξουαλική ένταση ενώ την κάνεις να φαντάζεται πως θα νιώσει αν φιληθείτε εσείς.

«Τι θα ήθελες να σου κάνω αν ήμασταν μαζί αυτή τη στιγμή;». Με αυτή την ερώτηση θα σε εκτιμήσει ακόμα περισσότερο γιατί δείχνει τη διάθεσή σου να βάλεις προτεραιότητα την ικανοποίησή της και παράλληλα της βάζεις στο μυαλό πως η ερωτική σας συνεύρεση είναι δεδομένη.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr