Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μην προσποιείσαι! Τα σημάδια ότι με θες απεγνωσμένα…

Μην προσποιείσαι! Τα σημάδια ότι με θες απεγνωσμένα…

Κάτι ξέρουμε και εμείς οι γυναίκες!

 

Nομίζεις πως μπορείς να μας κρυφτείς; Ένας άντρας όσο και να προσπαθήσει να το κρύψει όταν θέλει μια γυναίκα φαίνεται από χιλιόμετρα κιόλας. Όχι με αυτά που λες, αλλά κυρίως με αυτά που κάνεις…

Με ρωτάς αν βγαίνω με κάποιον (έμμεσα κιόλας)

«Ο φίλος σου πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος που σε έχει!». Ο σκοπός της πρότασης προφανώς δεν είναι να πεις πόσο ευτυχισμένος είναι ένας άντρας που δεν ξέρεις , αλλά να μάθεις αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή μου. Εντάξει σε καταλάβαμε. Με αυτή την ερώτηση αποκαλύπτεις ότι μας θες, αλλά δεν φοβάσαι να ανοίξεις τα χαρτιά σου.  Καλύτερα αυτά τα υπονοούμενα να τα αποφεύγεις.

Με πειράζεις

Θυμάσαι τότε στο δημοτικό που τράβαγες τα κοτσιδάκια της κοπέλας που σου άρεσε στο μπροστινό θρανίο; Τώρα που δεν έχω κοτσιδάκια κάνεις παρόμοια παιχνίδια για να μου τραβήξεις την προσοχή. Γλυκό, αλλά μην ποντάρεις σε αυτό.

Με κοιτάς

Επίμονα και στα μάτια. Όταν συναντιόμαστε είναι σαν να μην υπάρχει άλλη στον χώρο.  Η γλώσσα του σώματος δε λέει ψέματα και εγώ καταλαβαίνω πως όταν με κοιτάς σαν χαζός κάτι θέλεις από μένα. Πες το μου όμως να ξέρω πως θα κινηθώ!

Προσπαθείς να βρεις χώρο στην καθημερινότητά μου

Αφού  μάθεις τα χόμπι μου μετά θα βρεις πληροφορίες για να μου πεις κάτι για αυτό. Και μετά μου αποκαλύπτεις πόσο θα ήθελες να το δοκιμάσεις για  να πάμε μια μέρα μαζί. Ναι, σε πήρε ο πόνος για τα σπορ.

Βρίσκεις δικαιολογίες για να μου μιλάς

Ο άντρας που ποθεί μια γυναίκα δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να της μιλήσει. Βρίσκεις δικαιολογία για να μου στέλνεις μηνύματα στο Facebook μέσα στην ημέρα για κάτι που είδες, κάτι που σου είπαν, κάτι που σκέφτηκες για μένα. Είναι προτιμότερο πάντως να μου γράψεις… «σε σκέφτομαι, τι κάνεις;».

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr