Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μην τρελαίνεσαι! 5 πράγματα που σε αγχώνουν αλλά δεν σκέφτονται οι άντρες

Μην τρελαίνεσαι! 5 πράγματα που σε αγχώνουν αλλά δεν σκέφτονται οι άντρες

Oι άντρες διαθέτουν αναλυτικά μυαλά κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους, αλλά για να σε εκπλήξουμε σε ενημερώνουμε πως την ίδια ανάλυση κάνουν και σε ότι αφορά τα προσωπικά τους. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι πως δεν αναλύουν αυτά σίγουρα αυτά που σκέφτεσαι εσύ… και τα οποία είναι…

Το ότι πήρες κιλά
Οι γυναίκες έχουν φήμη για την εμμονή τους για τα βάρος τους. Σίγουρα θα βρεις πολλούς άντρες, που θέλουν τη σύντροφό τους στα σωστά κιλά, αλλά κανείς άντρας δεν θα παραπονεθεί για τα μερικά παραπανίσια κιλά που πήρες. Μην σου κάνει εντύπωσηλοιπόν αν σου πούμε πως σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι γιατί αλλιώς δεν θα ήταν μαζί σου.

Το αν φοράς make up ή όχι
Οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά του πότε είσαι βαμμένη και πότε όχι. Επίσης οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τη γυναίκα χωρίς έντονο μακιγιάζ. Μην πανικοβάλλεσαι λοιπόν το πρωί όταν σε βλέπει με τα κουρασμένα μάτια σου! Κατά βάθος του αρέσει που είναι ο μόνος που σε βλέπει έτσι.

Το ότι του ζήτησες να βγείτε
Για πολλές γυναίκες είναι σημαντικό. Φοβούνται να ζητήσουν από έναν άντρα να βγουν ραντεβού γιατί θεωρούν πως είναι καθήκον του άντρα. Και τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται. Αν όμως δεν σε έχει προσέξει τότε δεν υπάρχει τίποτα κακό από το να του ζητήσεις εσύ. Δεν είναι το τέλος του κόσμους. Αν τον θες πάρε πρωτοβουλία. Δεν θα σε παρεξηγήσει.

Ποιος έστειλε πρώτος μήνυμα
Δεν έχει σημασία για εκείνον ποιος ξεκίνησε τη συνομιλία. Το αν στείλει πρώτος δεν σημαίνει ότι σε θέλει ή όχι. Και το ίδιο ισχύει και για σένα. Στείλε του λοιπόν μήνυμα αν θες να δεις τι κάνει και μην παθαίνεις εμμονή με το τι σημαίνει αν έστειλε ή δεν έστειλε.

Το ότι θέλει να κάνει πράγματα χωρίς εσένα
Για εσένα η σκέψη πως θα πάει κάπου μόνος του με τα παιδιά ταλαιπωρεί το μυαλό σου μήπως πίσω από αυτό κρύβεται ένας πιθανός χωρισμός. Οι άντρες δεν το βλέπουν έτσι γιατί απλά χρειάζονται χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους. Μπορεί ακόμα να σκέφτεται πως αυτά που θέλει να κάνει να μην αρέσουν σε εσένα και άρα σε απαλλάσσει από τον κόπο να τον συνοδεύσεις κάπου και να μην περάσεις καλά.

 

 

Πηγή: queen.gr