Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μήπως είσαι ο άντρας-καβάτζα;

Μήπως είσαι ο άντρας-καβάτζα;

Tα σημάδια που θα σου λύσουν τις απορίες

Το παρακάτω θέμα έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη από κορίτσια για αγόρια. Και όταν λέμε αγάπη, το εννοούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Οπότε λέμε να πιάσουμε το αιώνιο και άλυτο θέμα της καβάτζας, έτσι για να δείτε ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αν νομίζατε λοιπόν, ότι μόνο οι άντρες έχουν τις… εφεδρείες τους, και εννοούμε 1-2 κοπέλες, που δε θέλουν και πάρα πολύ, αλλά που τους στέλνουν ένα μήνυμα όταν δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο, τότε ήρθε η ώρα και η στιγμή να σας ενημερώσουμε, ότι αυτό δεν το κάνετε μόνο εσείς, αλλά το κάνουμε και εμείς! Με την μόνη βέβαια διαφορά, ότι στην περίπτωση της γυναίκας, δεν υπάρχει συνήθως sex. Φίλε μου, μήπως υποψιάζεσαι ότι είσαι η καβάτζα μιας γυναίκας που εσύ ποθείς σφόδρα και αυτή, σε αγαπάει μεν δε σε θέλει ερωτικά δε; Εδώ σου έχουμε κάποιες ενδείξεις για να σου ανοίξουμε λίγο τα μάτια.

1. Έρχεται σε σένα όταν δεν είναι καλά: Αυτό είναι νόμος να ξέρετε. Όταν μία γυναίκα έχει τα ψυχολογικά της, ψάχνει για κοπλιμέντα και έναν καλό λόγο για να πάρει τα πάνω της. Και όχι όχι. Δε θα πάει στην μαμά της ούτε στην κολλητή της, αλλά θα πάει σε έναν άντρα που ξέρει ότι είναι μέγας θαυμαστής και βρίσκει τα πάντα πάνω της τέλεια. Πώς να το κάνουμε; Ο θαυμασμός είναι με το μεγαλύτερο αφροδισιακό.

2. Εξαφανίζεται όταν βρίσκει γκόμενο: Surprise!!! Είναι μαζί σας κάθε μέρα όλη μέρα γιατί της τονώνετε και τον εγωισμό, και γιατί φυσικά σας αγαπάει, σα φίλο πάντα, και ξαφνικά ανοίγει η γη και την καταπίνει. Την μία δεν μπορεί να βγει, την άλλη σας λέει ότι έχει γνωρίσει ένα παιδί και το πάνε σιγά σιγά, την επόμενη είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι και κλαίει γιατί την παράτησε και σε λίγες μέρες κάνει δυναμικό comeback στη ζωούλα σας! Καλώς τα δεχτήκατε.

3. Γίνεται έξαλλη όταν γνωρίζεις κάποια: Eσύ είσαι απολύτως σίγουρος ότι δε σε θέλει, βασικά αν όντως σε ήθελε θα είχε γίνει και κάτι μεταξύ σας, αλλά τι γίνεται όταν εσύ ο δόλιος γνωρίσεις μία κοπέλα, και αρχίσεις να της κάνεις νερά; Έχετε δει ταύρο μαινόμενο; Ε αυτό ακριβώς! Για κάποιο λόγο, θεωρεί παράλογο, όχι μόνο να χάσει την συνεχή παρέα σου, αλλά και να σε χάσει από θαυμαστή, λάτρη και… αποκούμπι. Ακόμα κι αν η κοπέλα που θα της συστήσεις, είναι ένας άγγελος επί γης, εκείνη θα της βρει ψεγάδι, και θα προσπαθήσει να σε πείσει να τη χωρίσεις. Μη μασάς, αν όντως τη θες, την παλιά όχι την καινούρια, κράτα τη-την καινούρια- και κάντης πόλεμο νεύρων. Θα πιάσει.

4. Αλλάζει συμπεριφορά κάθε μία ώρα: Πότε σου μιλάει γλυκά, πότε σε κράζει χωρίς λόγο! Μη στενοχωριέσαι, δεν έχει κάτι μαζί σου, απλά ξεσπάει τα νεύρα της πάνω σου γιατί πολύ απλά είσαι ο άνθρωπός της. Με λίγα λόγια, χωρίς εσένα δεν μπορεί να κάνει ούτε λεπτό, και πολύ πιθανό να είσαι το άτομο που της λείπεις περισσότερο κατά τη διάρκεια της μέρας. Δεν το λες και λίγο αυτό.

5. Προσοχή την κατάλληλη στιγμή: Πάντως να ξέρεις, όσο κι αν θέλεις να κάνεις sex μαζί της και όσο κι αν θέλεις στη συνέχεια να την παντρευτείς και να της κάνεις παιδιά, έλα μεταξύ μας μιλάμε τώρα, ξέρουμε όλοι ότι θα πας να τη ζητήσεις από τον πατέρα της την επόμενη μέρα, εκείνη σίγουρα κάποια στιγμή, αφού έχει πιει πολύ ή έχει απογοητευτεί από τους άλλους γκόμενους θα στην πέσει από μόνη της! Και τότε τι κάνεις αδερφέ; Δράσε κατά βούληση. Σε καλό θα σου βγει.

 

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr