Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μήπως κάνετε κακό sex; 5 βασικά χαρακτηριστικά που το κάνουν... απαίσιο!

Μήπως κάνετε κακό sex; 5 βασικά χαρακτηριστικά που το κάνουν… απαίσιο!

Σίγουρα το sex είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να υπάρξουν, μην σας πούμε και το ωραιότερο! Το να μην κάνει κάποιος καθόλου σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά αν μας ρωτάτε, είναι προτιμότερο από το να είναι κακό!  Θα μας πείτε τώρα, πόσο κακό μπορεί να είναι ένα sex με κάποιον που τελοσπάντων έστω ερωτικά θα σου αρέσει; Κι όμως φίλες μου, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι όσο κι αν δεν το πιστεύετε και όσο κι αν θέλετε κάποιον, το sex μπορεί να προσπεράσει όλα τα υπόλοιπα και να είναι πραγματικά απαίσιο! Το θέμα είναι λοιπόν, αν εσείς είστε σε θέση να το παραδεχτείτε ή αν απλώς κάνετε τα στραβά μάτια και απλά συμβιβάζεστε, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας ακόμα και 5 λεπτά μετά τη… συνουσία να είναι σε σημείο οριακό! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ανοίξουμε τα μάτια και να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού sex! Προσοχή, δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης ούτε φυσικά φταίει αποκλειστικά και μόνο ο ένας από τους δύο. Όλα είναι θέμα χημείας και κυρίως διάθεσης για αλλαγές και βελτίωση. Εδώ λοιπόν σας έχουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός κακού sex, για να δείτε κι εσείς τελοσπάντων πώς θα… κινηθείτε!

1. Φιλάκια: Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και ο έρωτας της ζωής σας και μάλλον τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Ωστόσο είναι εραστής σας που σημαίνει ότι με τον άνθρωπο αυτό κάνετε συχνά πυκνά sex! Eφόσον λοιπόν κάποιες φορές το συχνά γίνεται σπάνια, για ποιο λόγο όταν τελικά το κάνετε, γίνεται τόσο λάθος; Ένα πράγμα θα σας πούμε: Θυμηθείτε τα λόγια της Julia Roberts στο Pretty Woman και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Αν η συνεύρεσή σας δεν ολοκληρώνεται με ανταλλαγή χρημάτων, μην ξινίζετε μουτράκια, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μη φιληθείτε! Δεν είπαμε να γίνετε και μελό, γιατί sex και μελό δεν πάνε ποτέ μαζί, αλλά βρε παιδιά και καθόλου φιλί; Είναι δυνατόν;

2. Ο φόβος του… ιεραποστολικού: Συγχαρητήρια! Τόσο εσείς όσο και ο παρτενέρ σας, αξίζετε έναν ρόλο σε ταινία πορνό! Είστε περιπετειώδεις, δημιουργικοί, τολμηροί και… δεν κάνετε ποτέ ιεραποστολικό! Εδώ καλές μου υπάρχει πρόβλημα! Ναι μεν είναι κάπως ρομαντικούλι και σίγουρα πιο αγαπησιάρικο, αλλά από την άλλη, είναι και η top στάση για πολλαπλούς οργασμούς καθώς η επαφή των δύο σωμάτων βοηθάει στην… κορύφωση που είναι και το ζητούμενο! Μπορεί λοιπόν εσείς να θέλετε κάθε φορά να γίνεστε Τιραμόλα και να προσπαθείτε, αφού τελειώσετε, να ξεμπλέξετε χέρια, πόδια και λαιμούς, αλλά σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα που και που να δοκιμάζετε και το πατροπαράδοτο ιεραποστολικό, έτσι για να δείτε και τη διαφορά! Αξίζει… Προσοχή: Είπαμε καλό αλλά μην το παρακάνετε κιόλας. Χρησιμοποιείστε την ιεραποστολική στάση ως… βάση και κάντε και τις τσαχπινιές σας. Στο κάτω κάτω δεν είστε και 60 ετών!

3. Λίγο πιο κάτω;: Ακόμα ένα θέμα, μεγάλο, σοβαρό και… άλυτο! Μα πείτε μας τώρα για ποιο λόγο ένας άντρας και μία γυναίκα αντίστοιχα να μην κάνουν στοματικό sex στον παρτενέρ τους. Και δεν εννοούμε την περίπτωση του one night stand ή καποια μέρα που τελοσπάντων το sex ήταν στα γρήγορα και κάπου όχι και τόσο βολικά, αλλά ποτέ; Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τείνουν να δικαιολογούν τον άντρα μιας και ο κόλπος είναι κομματάκι πιο… μυστήριος από το πέος, αλλά εμείς βροντοφωνάζουμε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία! Αν λοιπόν είστε ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να απολαύσει το στοματικό sex, κόψτε το sex γενικότερα! Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν άτομα τα οποία κάπως βαριούνται τα προκαταρκτικά, αλλά ούτε καν για… ζέσταμα;

4. Η ώρα της αλήθειας: Έχετε ένα θέμα πάνω στο sex πάντα, με τον καλό σας και δεν το συζητάτε μαζί του; Ε είστε άξια της μοίρας σας και αυτός της δικής του αντίστοιχα! Όταν δηλαδή σας κοπανάει σε άσχετες στιγμές, σας ξεριζώνει τα μαλλιά, και δεν σας αρέσει, ή δεν έχει ιδέα πώς να χειριστεί τη γλώσσα και τα χέρια του, εσείς δεν πρέπει με ένα απλό και ευγενικό τρόπο να του το πείτε; Δηλαδή αν τελικά τον άνθρωπο αυτό τον παντρευτείτε θα καταδικαστείτε αιώνια σε ένα κακό sex μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να τον προσβάλετε; Το sex είναι sex, τα ταμπού και η διακριτικότητα πάνε περίπατο και την θέση τους παίρνει η ειλικρίνεια και το… θάρρος! Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!

5. Έκπληξη: Ακόμα και ο πιο απελευθερωμένος άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα δεν έχει σημασία, κάποιες φορές απλά χρειάζεται να ξέρει, διότι όπως και να το κάνουμε το θέμα τον αφορά άμεσα! Μπορεί λοιπόν να σας έχει αραδιάσει ένα σωρό ανώμαλα και kinky πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν, και μπορεί γενικότερα ο χαρακτήρας του να είναι cool και άνετος, αλλά σε περίπτωση που έχετε σκοπό να την κάνετε την τσαχπνιά σας καλό θα ήταν λίγο πριν να έχετε κάνει μία μικρή αναφορά, έτσι για να είναι και ο άλλος προετοιμασμένος! Από δονητή μέχρι τρίτο πρόσωπο που λέει ο λόγος! Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα, αλλά σε ότι έχει να κάνει με το άλλο άτομο, είναι προτιμότερο να μην υπάρχουν… κραυγαλέες εκπλήξεις! Αλλιώς μπορεί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια κι εσείς να ψάχνεστε!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr