Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Mόνο για γυναίκες 5 απλά βήματα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Mόνο για γυναίκες: 5 απλά βήματα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Ο έρωτας είναι ίσως το πιο δυνατό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει κανείς, από τα θετικά πάντα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία αλλά ταυτόχρονα και στην απόλυτη τρέλα και παράνοια.

Είναι το συναίσθημα εκείνο που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά και το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι, ειδικά όταν το αντικείμενο του πόθου μας βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο. Τι γίνεται όμως όταν το αγόρι, σου το παίζει δύσκολος; Ε ακόμα καλύτερα γιατί σε μία δυναμική γυναίκα που είναι έτοιμη για όλα δε θα πρέπει να αρέσουν οι εύκολες καταστάσεις. Oπότε φίλη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν πραγματικά τον θέλεις, και δεν περνάς απλώς την ώρα σου μαζί του, είναι να ακολουθήσεις κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα, τα οποία πάντα, με ελάχιστες φυσικά εξαιρέσεις, πιάνουν.

Ελπίζουμε να μην ανήκεις στις εξαιρέσεις, γιατί θα είσαι πραγματικά πολύ άτυχη.

Λοιπόν, άνοιξε τις κεραίες, και κυρίως τα μάτια σου και διάβασε προσεκτικά.

1. Δείξε ενδιαφέρον: Και όταν λέμε ενδιαφέρον, εννοούμε πολύ ενδιαφέρον. Ακόμα κι αν δε βγαίνετε ακόμα οι δυο σας, θα γίνει κι αυτό μην τρελαίνεσαι, κάντον να αισθανθεί ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Πώς να στο κάνουμε λιανά βρε παιδί μου; Αδιαφόρησε για τους άλλους και κοίταζέ τον στα μάτια με ύφος μελωμένο σαν αυτό της Αλίκης-δεν λέμε επίθετο είναι περιττό-. Νερό θέλει; Νερό θα έχει. Πεινάει; Θα του δώσεις να φάει. Θέλει να πάει για ψώνια; Θα πας μαζί του για να τον βοηθήσεις κιόλας. Θέλει να δει μία ταινία-την οποία εσύ δε θα έβλεπες ούτε με σφαίρες-αλλά δεν έχει παρέα; Θα πας μαζί του! Με λίγα λόγια δείξε του πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για εκείνον. Πίστεψέ μας, τα λαμβάνει όλα υπόψη του.

2. Πάμε τώρα στο κινητό: Ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες έχουμε εξαιρετική σχέση με το κινητό μας οπότε ήρθε η ώρα να την εκμεταλλευτείς και για ένα πολύ σημαντικό σκοπό: Να τον κατακτήσεις. Στείλε καλημέρα, στείλε καληνύχτα, στείλε τραγουδάκια, στείλε και καμιά χαζή φωτό και όλα αυτά με καθημερινή ευλάβεια. Ειδικά αν προσθέσεις και το «Είδα αυτό και σε σκέφτηκα», τον έχεις κάνει κομμάτια. Δεν πειράζει αν δεν απαντάει σε όλα. Λογικά δε θα προλαβαίνει γιατί αν κάνει και κάτι παράλληλα, θα πάθει black-out! Αρκεί να απαντήσει έστω στα μισά. Να ξέρεις πάντως ότι κάθε φορά που θα βλέπει το όνομά σου θα χαμογελάει.

3. Γίνε φίλη του: Οι άντρες να ξέρεις δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί όσο εμείς και έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα με τους φίλους τους: Ντρέπονται να τους ανοιχτούν για ζητήματα κάπως πιο ευαίσθητα και σοβαρά, εκτός δηλαδή της μπάκας που έχουν κάνει, την αλλαγή τακακίων που πρέπει να κάνουν και δεν έχουν λεφτά και την τύπισσα που τους την πέφτει στη δουλειά και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Όταν τα προβλήματά τους είναι κάπως πιο οικογενειακά, λίγο πιο προσωπικά και έχουν μέσα και προβληματισμό, τότε μόνο μία γυναίκα μπορεί να τους καταλάβει. Και στην προκειμένη είσαι ΕΣΥ! Πρόσφερέ του τον ώμο σου και άκου αυτά που έχει να σου πει. Ο γλυκούλης, ζητάει απλώς μία παρηγοριά.

4. Zήτα του βοήθεια: Ένα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Αν δώσεις την ευκαιρία σε έναν άντρα να νιώσει απαραίτητος, ικανός και έξυπνος, τότε έχεις σχεδόν πετύχει το στόχο σου. Ακόμα κι αν είσαι μία γυναίκα με γνώσεις ηλεκτρολόγου, υδραυλικού και ηλεκτρονικού, και ακόμα κι αν ξέρεις ότι εσύ θα το κάνεις καλύτερα, ζήτα του τη συμβουλή και τη βοήθειά του και άκουσέ τον πολύ προσεκτικά. Καλά δε συζητάμε τι έχει να γίνει αν ρωτήσεις τη γνώμη  του για κάποιο πολιτικό ή κοινωνικό ζήτημα! Εκεί πας για να αγγίξεις κορυφή!

5. Και το καλύτερο στο έχουμε για το τέλος: Πάνω που σε έχει συνηθίσει και του έχεις γίνει ρουτίνα, τράβα μία εξαφάνιση χωρίς λόγο και αιτία φυσικά. Μην επικοινωνήσεις μέσω κινητού και social media, και μη βρεθείς σε έξοδο που θα είναι κι αυτός. Πας ένα στοίχημα ότι μετά το πρώτο σοκ, θα σε αναζητήσει και μάλιστα απεγνωσμένα; Και εδώ έρχεται το εξής ρητό: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από αυτή της συνήθειας. Που συνήθως το λέμε για κακό, αλλά στην προκειμένη είναι τόσο, μα τόσο, καλό!