Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Να, πώς θα τον τρελάνεις! 3 τεχνικές για την κορύφωση που δε θα ξεχάσει

Να, πώς θα τον τρελάνεις! 3 τεχνικές για την κορύφωση που δε θα ξεχάσει

Οι άντρες πολλές φορές αστειευόμενοι λένε μεταξύ τους πως “κάθε σεξ είναι καλό σεξ“. Άσε τον να αναθεωρήσει για το καλό και το καλύτερο σεξ με αυτές τις τρεις τεχνικές που θα του κάνεις…

1. Άσε τον να σε βλέπει
Βρες μια στάση στο σεξ που του δίνει τη θέα που τον εξιτάρει περισσότερο. Οι άντρες ανταποκρίνονται εξαιρετικά στα οπτικά ερεθίσματα και διεγείρονται στο σεξ σχεδόν αποκλειστικά με αυτά που βλέπουν. Για αυτούς η εικόνα μιας γυναίκας να φτάνει στην κορύφωση είναι η πιο διεγερτική διαδικασία στο κρεβάτι.
Ξεκίνησε την ερωτική σας επαφή την επόμενη φορά κάπως έτσι: Βάλε μια σέξι μπλούζα και τίποτα άλλο και κάτσε δίπλα του στον καναπέ σε μια προκλητική στάση. Άσε τον να σε δει και μέσα σε λίγα λεπτά δε θα μπορεί να κρατηθεί.

2. Άγγιξέ τον
Λατρεύουν να τους εκπλήσσεις με χάδια και αγγίγματα στην ερωτογενή τους περιοχή. Όπως επίσης απολαμβάνουν να έχεις εσύ τον ερωτικό έλεγχο της συνεύρεσης. Αν νιώθεις πως το τελευταίο διάστημα εκείνος δεν έχει την ίδια όρεξη για σένα αιφνιδίασέ τον με ξαφνικά αγγίγματα στο σημείο σε συνδυασμό με παθιασμένα φιλιά και μην του αφήνεις περιθώριο να πει όχι. Επίσης μην περιορίζεσαι στη… γνωστή περιοχή της ερωτογενής περιοχής του! Μπορείς να πιάσεις πολλά περισσότερα.

3. Ασχολήσου πολύ μαζί του
Το να ολοκληρώσουν χωρίς διείσδυση είναι επίσης κάτι που απολαμβάνουν πολύ. Μπορείς να του κάνεις στοματικό έρωτα ή να επιστρατεύσεις τη τεχνική των χεριών σου! Το μυστικό και στα δύο είναι να είσαι αργή στις κινήσεις σου (το γνωστό και βασανιστικό) και να ξέρεις πως του αρέσει να φτάνει στην κορύφωση. Μπορείς να τον αφήσεις να σε καθοδηγήσει κιόλας… Για εκείνον η αίσθηση πως σε ενδιαφέρει η δική του απόλαυση και μόνο θα κάνει τη διαφορά.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr