Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Oι 3 βασικοί λόγοι που φανερώνουν ότι πρέπει να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου

Χωρίσατε και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ή έτσι νομίζατε μιας και τώρα ο πρώην σου είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κι εσύ σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να είστε και πάλι μαζί. Πριν ωστόσο κάνεις το παραμικρό, και πριν αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία, δες τα παρακάτω 3 σημάδια που θα σε πείσουν ότι κάνεις το σωστό.

Το πρόβλημα λύνεται

Δε χωρίσατε γιατί βαρεθήκατε ούτε γιατί έμαθες ότι σε κεράτωσε. Γενικά το πρόβλημα λύνεται και μάλλον δεν είναι πρόβλημα πια. Από την άλλη, για πολλούς το κέρατο-από μόνο του-ίσως και να μην είναι αιτία χωρισμού. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι το χειρότερο είναι να περάσει ο έρωτας και η σχέση να μπει σε μία πιο αδερφική φάση. Νομίζω ότι με κουβέντα και προσπάθεια όλα τα υπόλοιπα λύνονται.

Μεγαλώσατε…

…και άρα ωριμάσατε. Κάτι που σημαίνει ότι είστε σε θέση να θέσετε νέες βάσεις στη σχέση σας και να το πάτε από την αρχή. Η έλξη υπάρχει, πιθανότατα και ο έρωτας. Είστε έτοιμοι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία γιατί πολύ απλά είδατε τα πράγματα από μία πιο ώριμη οπτική γωνία. Και αυτό που είδατε σας άρεσε.

Δεν είστε ευτυχισμένοι χώρια

Πώς είναι δυνατόν όταν κάτι σε κάνει δυστυχισμένο να είναι και το σωστό; Και δεν εννοώ τον πρώτο καιρό του χωρισμού, αλλά μία παρατεταμένη κατάσταση της οποίας μοναδική λύση είναι απλά να τα ξαναβρείτε. Ε μάλλον είναι γραφτό να είστε μαζί. Τουλάχιστον εσείς αυτό θέλετε.


Πηγή