Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο οδηγός του καλού sexting: Τι να στείλεις, τι να μη στείλεις!

Ο οδηγός του καλού sexting: Τι να στείλεις, τι να μη στείλεις!

Πριν πάρεις το κινητό στο χέρι, βεβαιώσου ότι ξέρεις της αρέσει

Το σενάριο είναι γνωστό. Την θες στο σπίτι σου σε 20’ να σε παρακαλά για το σεξ σου… Αν είσαι ένα ευγενικό αγόρι και ξέρεις τι πρέπει να της στείλεις και τι όχι η πιθανότητα να την δεις στην πόρτα σου δεν είναι και τόσο απίθανη…

Άκουσε μας όμως προσεκτικά γιατί τα don’t’s του sexting θα σε προφυλάξουν από πολλά λάθη…

Μη στείλεις γυμνή φωτογραφία χωρίς προειδοποίηση

Το να κάθεται με τις φίλες της και ξαφνικά να λάβει μια πολύ προσωπική σου φωτογραφία χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση θα είναι σοκ και όχι απόλαυση! Αν οι προηγούμενες συνομιλίες σας δεν περιείχαν καυτές συνομιλίες ή σέξι φωτογραφίες και από τις δύο πλευρές ο αιφνιδιασμός δεν θα είναι υπέρ σου.

Μην είσαι απότομος. Δηλαδή το «χάρηκα που σε γνώρισα χτες…ανυπομονώ να σε δω γυμνή» είναι λάθος, λάθος, λάθος. Και να θέλει τα σέξι μηνύματά  σου την φέρνεις σε άμυνα και δεν θες να σηκώσει τέτοιο τοίχο ανάμεσά σας. Προχώρησε τη συνομιλία βήμα βήμα και κινήσου ανάλογα με το πόσο βλέπεις ότι σε παίρνει.

Εσύ διεγείρεσαι με όσα βλέπεις η γυναίκα αντιθέτως με όσα ακούει ή στην προκειμένη περίπτωση με όσα διαβάζει. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως με το σωστό διαδικτυακό φλερτ θα υποκύψει στη σεξουαλική σου πρόκληση. Μην της τάξεις πράγματα που δεν θα της κάνεις, αλλά το να είσαι περιγραφικός, ευγενικός και να κομπλιμεντάρεις το σώμα της είναι στα απολύτως απαραίτητα.

Αν κάποια στιγμή νιώθεις πως το παρατράβηξες και εκείνη έρθει σε αμηχανία μην φοβηθείς να την ρωτήσεις αν την πείραξε κάτι και μην το επαναλάβεις. Πες της πως δεν κατάλαβες πως ήσουν υπερβολικός και προχώρα.

Μην αργείς να απαντήσεις στα μηνύματά της. Το sexting είναι το ίδιο ακριβώς με το σεξ. Αν σταματήσεις στη μέση πρέπει να το πιάσεις από την αρχή. Αφού ανοίξεις συνομιλία μαζί της να είσαι έτοιμος να συνεχίσεις όσο χρειαστεί και όχι επειδή νύσταξες να της απαντήσεις την επόμενη μέρα. Γιατί το high & dry που λένε και οι Αμερικάνοι δεν αρέσει σε καμία γυναίκα.

Καλή τύχη!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr