Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο τσακωμός κάνει καλό! 4 λόγοι που οι διαφωνίες σας ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή

Ο τσακωμός κάνει καλό! 4 λόγοι που οι διαφωνίες σας ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή

Ένας τσακωμός δεν είναι το τέλος του κόσμου… Είναι η αρχή μιας ιδανικής σεξουαλικής σχέσης… Γιατί;

1. Για να μην σταματήσει να προσπαθεί
Μερικές φορές οι άντρες γίνονται δύσκολοι. Αε είμαστε ειλικρινείς… Τις περισσότερες φορές οι άντρες είναι δύσκολοι. Και είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς τη στιγμή που σταματάει το φλερτ γιατί έχουν κατακτήσει τον στόχο τους. Όταν προσπαθούν να σε κερδίσουν δεν αφήνουν ποτέ το κάθισμα της τουαλέτας κάτω (!) ούτε ξενυχτούν μέχρι το πρωί με τα παιδιά. Το να προκαλείς τον σύντροφό σου να θυμάται πως αξίζει να προσπαθεί συνεχώς για να σε έχει γιατί δεν είσαι δεδομένη ανανεώνει την ερωτική σας διάθεση.

2. Για να κάνετε ακόμη καλύτερο σεξ
Μετά από έναν καβγά σου λέει συγνώμη σε αγκαλιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αξέχαστη σεξουαλική συνεύρεση. Μπορεί ακόμη να είσαι θυμωμένη μαζί του, αλλά αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι του να κάνετε σεξ. Το σεξ της συμφιλίωσης είναι το καλύτερο σεξ γιατί περιέχει πολύ πάθος και η ανάγκη να ολοκληρώσετε και οι δύο φέρνει τον οργασμό πιο εύκολα για σένα.

3. Γιατί οι διαφωνίες είναι καλύτερο από μια σιωπηλή αντιμετώπιση
Όταν ο άντρας κάνει κάτι που προσβάλλει τη σύντροφό του μην περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου. Με άλλα λόγια η σιωπηλή ανακωχή δε φέρνει αποτέλεσμα καθώς ο άντρας δεν θα μπορέσει να καταλάβει τι έκανε λάθος. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς κάθε είδους κατηγορίες εναντίον του με υβριστικό περιεχόμενο. Απλά εξήγησε το λάθος του και τι θα προτιμούσες να είχε κάνει.

4. Για να πυροδοτήσεις τον ανταγωνισμό
Υπάρχει ένα στοιχείο ανταγωνισμού ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα και αυτό είναι καλό. Ο ανταγωνισμός αυτός μπορεί να είναι καλό συστατικό για τη ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα. Είναι αναζωογονητικό για τη σχέση να του υπενθυμίζεις πως ως ζευγάρι μπορείτε να θέτετε στόχους για παράδειγμα σε μια αθλητική δραστηριότητα και να προσπαθείτε να κερδίσει ο ένας τον άλλον. Το να παίζετε παιχνίδια ως ζευγάρι είναι καλό και σας κρατάει σε σεξουαλική γρήγορση!

 

 

 

 

Πηγή: onmed.gr