Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Oι άντρες απαντούν: Τι πραγματικά πιστεύουν για τις γυναικείες τάσεις της μόδας;

Oι άντρες απαντούν: Τι πραγματικά πιστεύουν για τις γυναικείες τάσεις της μόδας;

Η γυναίκα ως γνωστόν είναι το ωραίο φύλο, όχι και τα αγόρια δεν έχουν δικαίωμα στην ομορφιά, αλλά όσο να πεις τα κορίτσια είναι εκείνα που κλέβουν συνήθως την παράσταση! Και τι κάνει μία γυναίκα προκειμένου να είναι όμορφη και εντυπωσιακή; Ξεφυλλίζει περιοδικά μόδας και ομορφιάς, αγοράζει καλλυντικά και περνά ώρες ατελείωτες σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής! Το σωστό, και αυτό που στηρίζουμε είναι να προσπαθείς και να γίνεσαι όμορφη για τον εαυτό σου και κανέναν άλλο! Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς, μπαίνουμε στο τριπάκι να σκεφτούμε τι θα άρεσε στον καλό μας ή τελοσπάντων στο αγόρι που θέλουμε να γοητεύσουμε! Ξέρεις όμως κάτι; Οι άντρες έχουν πολύ διαφορετική άποψη για το μακιγιάζ και όλα αυτά τα ιδιαίτερα που κάνουμε στην εμφάνισή μας. Κάποια τους αρέσουν, κάποια τα μισούν και σε κάποια δεν δίνουν καν σημασία. Παρακάτω σου έχουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα έτσι για να σε ενημερώσουμε και να μην κουράζεσαι άδικα!

1. Το cateye: Κακά τα ψέματα, όλες μας ποθούμε διακαώς να αποκτήσουμε, με κάθε τρόπο, το υπέροχο, σέξι και σαγηνευτικό βλέμμα της γάτας! Ελάχιστες είναι ευλογημένες από τη φύση, άλλες, όχι και τόσο φυσιολογικές, κάνουν αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, και είναι και κάποιες άλλες, οι περισσότερες αν μας ρωτάτε, που προσπαθούν τίμια, με τα γνωστά πατροπαράδοτα μέσα, δηλαδή το eyeliner! Όσο λοιπόν εντυπωσιακό κι αν γίνεται το βλέμμα, οι άντρες δηλώνουν ότι μπορεί αρχικά να μαγεύονται και να κολλάνε, αλλά με μία δεύτερη ματιά, και αφού παρατηρήσουν καλύτερα το πώς επετεύχθη όλο αυτό κοιτάζουν με πολύ μεγαλύτερο δέος αλλά και περιέργεια, την αλλόκοτη γραμμή στο πάνω βλέφαρο! Οπότε από… μακριά κι αγαπημένοι!

2. Αγορίστικο κούρεμα: Είναι βολικό, είναι μοδάτο και αν σου πηγαίνει σου δίνει κυριολεκτικά άλλον αέρα, κάτι ήξερε η Rihanna! Oι άντρες βέβαια, έχουν κάπως διαφορετική άποψη για την εν λόγω κουπ, μιας και μπορεί να τους αρέσει αλλά δεν τους φέρνει τίποτα το σέξι και μοιραίο στο μυαλό! Θα μας πεις τώρα ότι εφόσον αρέσει σε σένα, δεν σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, αλλά τελοσπάντων θεωρήσαμε σωστό να σε ενημερώσουμε. Τα αγόρια γενικά, όταν δουν μία κοπέλα με αγορίστικη κουπ, δεν πρόκειται να κάνουν βρώμικες σκέψεις για εκείνη. Θα την πουν γλυκιά, θα χαμογελάσουν και μέχρι εκεί…

3. Σκουρόχρωμα νύχια: Ο άντρας ξέρει μόνο το κόκκινο άντε και το γαλλικό! Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μία γυναίκα χρειάζεται τόσα πολλά διαφορετικά βερνίκια νυχιών ούτε και γιατί θα πρέπει να αλλάζει το χρώμα στα νύχια της κάθε τρεις και λίγο! Αν για παράδειγμα εμφανιστείς με το απόλυτο σκούρο χρώμα της σεζόν, τότε να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το προσέξει ή να το σχολιάσει, γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει! Βασικά αυτά που τον ενδιαφέρουν πάνω σου ουδεμία σχέση έχουν με τα νύχια σου, αλλά είπαμε, δεν μας απασχολεί αυτό εμάς!

4. Τα λευκά μαλλιά: Και δεν εννοούμε από το χρόνο, αυτά είναι όμορφα και φυσιολογικά. Εννοούμε κόμη λευκή και μακριά που θυμίζει τον… Λέγκολας! Εμείς η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα αυτά τα λατρεύουμε γιατί είναι έντονα και extreme. Ωστόσο οι άντρες είναι λίγο πιο δύσπιστοι από εμάς, καθώς δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με την εκκεντρική γυναικεία εμφάνιση. Σίγουρα ανάμεσα σε ένα καστανό απλό χρώμα και σε αυτό που περιγράφουμε, θα προτιμήσουν το πρώτο, αλλά βρε κορίτσια, τώρα για τρίχες θα μιλάμε; ‘Η το’ χεις ή δεν το’ χεις!

5. Οι κότσοι: Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα επίσημα σινιόν που μπορεί να κάνεις για μία συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά στο απλό κοτσάκι, το οποίο είναι και λίγο πρόχειρο και ορθώνεται σαν λεβιές πάνω στο κεφαλάκι μας. Μπορεί για εμάς να είναι χαριτωμένο, σέξι και κουλ, αλλά για τους άντρες είναι κάπως τρομακτικό και αστείο! Βέβαια, αν μας ρωτάς είναι και το πιο βολικό χτένισμα που μπορεί να υπάρξει, οπότε μπορείς να το κάνεις στην καθημερινότητά σου αλλά αν βγεις μαζί του, άσε τα μαλλάκια σου… ανακατωμένα!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr