Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Οι διαφορές της γυναίκας με μικρό και με μεγάλο στήθος στο σεξ

Οι διαφορές της γυναίκας με μικρό και με μεγάλο στήθος στο σεξ

Το να δείχνεις τον ενθουσιασμό σου για αυτό το αξιοθαύμαστο έργο τέχνης που κουβαλάει πάνω της είναι επικίνδυνη αποστολή. Υπάρχουν μερικοί χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις. Δεν είναι πολλοί. Μόνο τρεις.

Ρίξε απλώς μία ματιά. «Της αρέσει να κοιτάς το στήθος της, αλλά μονάχα αν η διάρκεια αυτής της ματιάς είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο» λέει η σεξοθεραπεύτρια Pam Spurr. «Αυτή η κίνηση δείχνει ότι φυσικά και πρόσεξες κι εκτίμησες το ωραίο στήθος της, αλλά δεν θα κολλήσεις μονάχα σε αυτό». Αν πάλι δεν μπορείς να τραβήξεις το βλέμμα σου από το πληθωρικό μπούστο της, τότε ετοιμάσου να χαρακτηριστείς ως διεστραμμένος και να κάνεις παρέα στους υπόλοιπους που έστειλες για διακοπές στα αζήτητα.

Να είσαι γενικός. Πες «είναι τέλεια» αντί για κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως «είναι τόσο στρογγυλά». Οσο πιο κυριολεκτικός είσαι τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να προσβληθεί. «Το να δείξεις προσοχή σε ένα συγκεκριμένο σημείο του στήθους της μπορεί να προκαλέσει την ανησυχία της» λέει η Spurr. «Ισως την κάνεις να αναρωτηθεί μήπως προτιμούσες, για παράδειγμα, το στήθος της πιο φουσκωτό και όχι τόσο στρογγυλό. Αν όμως απλώς την επαινέσεις για τα κάλλη της, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να ανοίξει η αγκαλιά της για σένα». Γίνε, λοιπόν, λιγάκι αόριστος και διώξε μακριά τα σύννεφα της παράνοιας.

Απόφυγε το μέγεθος. Από τη στιγμή που ενέδωσε, προσπάθησε να τη φιλοφρονήσεις με όρους που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το στήθος της. Για παράδειγμα, το «η αίσθησή τους είναι καταπληκτική» θα έχει σίγουρα καλύτερα και περισσότερα επιθυμητά αποτελέσματα από το «είναι τεράστια». Αν αυτό σου φαίνεται περίεργο, σε ενημερώνουμε ότι η σχέση που έχουν οι γυναίκες με το στήθος τους είναι ένας περίεργος συνδυασμός περηφάνιας και μη αυτοεκτίμησης. «Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, συχνά ανησυχούν για το μέγεθός τους (ότι δεν είναι κολακευτικό και δεν μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν), ενώ την ίδια στιγμή οι γυναίκες με σαμπανιζέ στήθος (όχι λόγω χρώματος, βρε κουτό) αγχώνονται ότι θα θεωρηθούν πλάκες» μας λέει η Spurr. Ακόμα κι αν δεν είχες κακή προδιάθεση, κάθε σχόλιο που έχει να κάνει με το μέγεθος μπορεί να ακουστεί κάπως και να πυροδοτήσει τσακωμό.

Ζύγισε την Κατάσταση

Το κάθε μέγεθος θέλει και τον ειδικό του. Με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερθείς στο στήθος της Μόνικα Μπελούτσι και της Κέιτ Μος; Σκέψου το και θα δεις ότι έχουμε δίκιο. Μάθε τώρα να χειρίζεσαι καθετί που προτάσσεται περήφανο μπροστά σου.

Τα Μεγάλα
Γιατί μας αρέσουν: Μερικοί ερευνητές θεωρούν ότι το ανθρώπινο στήθος έχει εξελιχθεί έτσι (κρεμαστό κι αιωρούμενο) για να κάνει την ίδια δουλειά που κάνει το πίσω μέρος ενός θηλυκού μπαμπουίνου: να αποτελεί πόλο έλξης για τα αρσενικά. «Σε αντίθεση με τον θηλυκό μπαμπουίνο, η γυναίκα περπατά όρθια και χρειάζεται να έχει τα σεξουαλικά χαρακτηριστικά της μπροστά και πάνω» μας λέει ο σεξοθεραπευτής Michael Perry. Κι εδώ είναι η στιγμή που πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εξέλιξη του είδους.
Πώς να τους συμπεριφερθείς: Σε έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, τυχεροί επιστήμονες βρήκαν με κάποιον τρόπο ότι τα μεγάλα στήθη είναι μόνο κατά 24% λιγότερο ευαίσθητα από τα μικρά. «Αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί τα νεύρα έχουν τεντωθεί, αλλά γιατί πιέζονται κι από το βάρος του στήθους» λέει ο πλαστικός χειρουργός Alan Matarasso. Ξάπλωσέ την πίσω, έτσι το στήθος της θα ανασηκωθεί και θα πέσει στα πλάγια. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η ένταση από τα νεύρα θα φύγει κι εκείνη θα συγκεντρωθεί στα απολαυστικά χάδια σου.

Τα Μικρά
Γιατί μας αρέσουν: «Οι άντρες που προτιμούν τις γυναίκες με μικρό στήθος, συχνά αναζητούν μία περισσότερο υπάκουη, μη απειλητική, σύντροφο» λέει ο ψυχολόγος Stuart Fischoff. «Επίσης, υποσυνείδητα ένας άντρας μπορεί να πιστεύει ότι τέτοιου είδους γυναίκα δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να ανταγωνιστεί μία άλλη με μεγαλύτερο στήθος και γι’ αυτόν το λόγο θα είναι πιστή».
Πώς να τους συμπεριφερθείς: «Είναι πιο ευαίσθητα, κυρίως γύρω από τη θηλή, αλλά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο κούνημα χάρη στο μέγεθός τους» λέει ο Matarasso. Χρησιμοποίησε τις παλάμες σου για να τα πιάσεις και χτύπησέ τα απαλά μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του σεξ.
Μερικές γυναίκες μπορούν να δουν τα αστεράκια του οργασμού με ένα και μόνο σωστό άγγιγμα στο στήθος τους (εντάξει, μπορεί να χρειαστούν πάνω από ένα). Ωστόσο, επειδή η ευαισθησία της θηλής διαφέρει από στήθος σε στήθος, πρέπει να είσαι κύριος με το κάπα κεφαλαίο. Αν λοιπόν έχει…
…μεγάλες θηλές
Επειδή έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις, οι μεγάλες ρώγες είναι συχνά υπερευαίσθητες. Οπότε με το μαλακό, υποστηρίζει ο Matarasso. Συγκεντρώσου κυρίως στο πάνω μέρος του στήθους της.
…μικρές θηλές
Η θηλαία άλως του μαστού -ο σκουρόχρωμος κύκλος που περιτριγυρίζει τη θηλή- είναι πιο ευαίσθητη απ’ ό,τι η ίδια η θηλή. Σύμφωνα με το Journal of Sexual Medicine, το 82% των γυναικών ερεθίζονται όταν οι θηλές τους διεγείρονται από τους συντρόφους τους.
…Θηλές μαμάς
Είναι ευαίσθητες και σκούρες. «Τα νεογέννητα βρέφη έχουν αχρωματοψία, οπότε οι σκουρόχρωμες ρώγες λειτουργούν στα μάτια των μωρών ως σημαδούρες για το πού υπάρχει φαγητό» λέει ο Alexander Swistel, διευθυντής του Weill Cornell Breast Center.
…αντεστραμμένες θηλές
Ερευνα έδειξε ότι το 3% των γυναικών έχουν αντεστραμμένες θηλές. Οι νευρικές απολήξεις δεν διαφέρουν από αυτές των κοινών θηλών. Μπορείς να προσελκύσεις τις ρώγες προς τα έξω χαϊδεύοντας, φιλώντας, γλείφοντας και δαγκώνοντάς τες απαλά.

Διέγερση στο Μάξιμουμ

1. Γίνε διακριτικός
«Το να ζουλάς το στήθος της λες και είναι αγχολυτικό μπαλάκι και να δαγκώνεις τις ρώγες σαν πεινασμένος δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Ισως, τώρα που το σκέφτομαι, μπροστά σε μία γερή σφαλιάρα» λέει η Emily Nagoski, σεξολόγος στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. «Να είσαι πιο απαλός όταν την αγγίζεις». Πώς; «Η τεχνική σου πρέπει να είναι τόσο διακριτική, που ίσα ίσα να ακουμπούν τα χέρια σου και τα χείλη σου το στήθος της» συμβουλεύει η Kerrie Grow McLean, σεξοθεραπεύτρια στο Berman Center στο Σικάγο.

2. Κάνε το στήθος της να ζηλέψει
«Πρώτα συγκεντρώσου σε περιοχές στο πάνω μέρος του σώματός της, οι οποίες δεν χαίρουν προσοχής (σβέρκος, το εσωτερικό των χεριών της και τα πλευρά του στομάχου της)» λέει η Nagoski και συνεχίζει: «Αυτό θα ερεθίσει την κοιλιακή θαλαμονωτιαία περιοχή, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μεταβίβαση της σεξουαλικής αίσθησης σε ολόκληρο το σώμα της. Αν θέλει κι άλλο, αντιστάσου για ένα λεπτό και μετά δούλεψε το στήθος της».

3. Ξεκίνα απ’ έξω προς τα μέσα
Τρίψε απαλά το πάνω μέρος, το κάτω και τα πλαϊνά του στήθους της. «Αυτές οι περιοχές συγκεκριμένα είναι περισσότερο ευαίσθητες από μία μη ερεθισμένη θηλαία άλω» μας ενημερώνει η Debby Herbenick, από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, και συνεχίζει: «Mες στη θηλή (η οποία, όπως και η κλειτορίδα, έχει άμεση σχέση με τους νευρώνες, που έχουν να κάνουν με τον οργασμό) υπάρχουν τα Meissner κύτταρα, τα οποία ρυθμίζονται αναλόγως με τα διαφορετικά ερεθίσματα – όπως, για παράδειγμα, η τριβή με την μπλούζα ή η υγρασία ενός φιλιού». Οσο περισσότερο βασανίζεις την περιοχή γύρω από τη θηλή τόσο πιο έντονη θα είναι η απευθείας διέγερση». Κάνε υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν.

4. πρέπει να κοκκινίσει
«Βαθμιαία κινήσου προς τις ρώγες της -χωρίς καν να τις αγγίξεις- και δώσε προσοχή στο πώς ανταποκρίνονται» συμβουλεύει η Herbenick. Ενα ελαφρύ αναψοκοκκίνισμα στο στήθος της επιβάλλεται κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.«H θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ρώγες της θα γεμίσουν αίμα και τα αισθητήρια όργανά της θα ετοιμαστούν για άμεση διέγερση.

πηγή: boro.gr