Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβουν από τους συζύγους τους

Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβουν από τους συζύγους τους

Μικρά και μεγάλα πράγματα που κρύβει το «ασθενές φύλο»

Μια γυναίκα έκρυψε ότι στα 17 της είχε μια αποβολή για να μην στεναχωρήσει τον σύντροφο που έγινε αργότερα σύζυγός της, μια άλλη διατηρεί μια κρυφή πιστωτική κάρτα για τα ψώνια της και μια τρίτη παρακολουθεί το προφίλ του στο Facebook.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μυστικά που έχουν κάποιες παντρεμένες γυναίκες από τους συζύγούς τους και τα αποκαλύπτουν ανώνυμα μέσω της εφαρμογής Whisper. Γυναίκες διαφόρων ηλικιών παραδέχονται μεγάλα και μικρότερα πράγματα που κρύβουν από τους άνδρες τους είτε για να μην τους πληγώσουν είτε γιατί η αποκάλυψη μπορεί να φέρει το χωρισμό. Σε πολλές περιπτώσεις κρύβεται ένα τρίτο πρόσωπο, ενώ το να κρύβουν χρήματα δεν είναι κάτι σπάνιο. Η γυναίκα που απέβαλε στα 17 αποκάλυψε ότι δεν θέλει να πει στο σημερινό σύζυγό της ότι τότε θα γινόταν πατέρας για να μην τον πληγώσει, όπως πληγώθηκε η ίδια. Μια άλλη γυναίκα εθισμένη στο να ξοδεύει χρήματα όπως παραδέχτηκε δεν μπορεί να σταματήσει να ψωνίζει και έχει μια πιστωτική κάρτα που δεν γνωρίζει ο άνδρας της, ενώ μια άλλη αποκαλύπτει ότι κατασκοπεύει τον σύζυγό της στο Facebook έχοντας πρόσβαση στους κωδικούς του.

Στην εφαρμογή ωστόσο κάποιες γυναίκες κάνουν ακόμη πιο σοβαρές αποκαλύψεις όπως μια, η οποία αναφέρει ότι δεν έχει πει στον άνδρα της ότι το όνομα που αποφάσισε εκείνη και έδωσαν στο γιο τους, το επέλεξε γιατί είναι το όνομα του πρώτου συντρόφου της που αγάπησε πολύ!

Μια άλλη αποκάλυψη που αφορά τη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας είναι ότι της αρέσει να βρίσκεται ερωτικά και με άτομα του ίδιου φύλου πράγμα που δεν γνωρίζει ο σύζυγός της. Για κάποια άλλη το μεγάλο μυστικό της είναι ότι της αρέσει να βλέπει αισθησιακές ταινίες έχοντας μάλιστα εθισμό σε αυτές! Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με γυναίκες που παραδέχονται ότι αγαπούν ακόμη κάποιον πρώην σύντροφο ενώ υπάρχει μια γυναίκα που παραδέχεται ότι σταμάτησε να παίρνει αντισυλληπτικά κρυφά ώστε να μείνει έγκυος.

Οι συναισθηματικές αποκαλύψεις συνεχίζονται λέγοντας μυστικά όπως «Δε λέω στον άνδρα μου ότι δεν είμαι ευτυχισμένη για να μην τον πληγώσω» ή «Όταν δεν μας φτάνουν τα χρήματα, δεν τρώω πρωινό και μεσημεριανό ώστε να φάει ο άνδρας μου και ο γιος μου» αναφέροντας βέβαια ότι δεν το αποκαλύπτει σε αυτόν. Συνήθειες όπως το κάπνισμα σε αραιά διαστήματα είναι επίσης μυστικά που κρατούν κάποιες γυναίκες ενώ μια άλλη περίπτωση αναφέρει ότι κρύβει τις κρίσεις άγχους από τον σύζυγό της για να μην τον ταράξει.

Σε γενικές γραμμές αποδεικνύεται ότι τα μυστικά που κρατούν οι γυναίκες οι οποίες έκαναν τις αποκαλύψεις είναι είτε για να μην πληγώσουν τον σύντροφό τους, είτε απλώς γιατί μια αλήθεια ίσως οδηγούσε στο χωρισμό ή ακόμη γιατί οι ίδιες ντρέπονται για κάποια πράγματα.

masnfa2
Κρύβω τις κρίσεις άγχους από τον άντρα μου γιατί δεν θέλω να τον ανησυχήσω
masnfa3
Δεν τρώω πρωινό και μεσημεριανό ώστε να φάει ο άνδρας μου και ο γιος μου – Καπνίζω μόνο όταν είμαι μεθυσμένη, αλλά το κρύβω από τον άντρα μου γιατί το μισεί
masnfa4
Ο σύζυγός μου δεν ξέρει πόσο δυστυχισμένη είμαι, δεν μπορώ να του το πω γιατί δεν αντέχω να τον πληγώσω
masnfa5
Είμαι εθισμένη στο πορνό και ο σύζυγός μου δεν ο ξέρει – Ο σύζυγός μου δεν ξέρει ότι μπαίνω κρυφά στο facebook του. Δεν έχει ούτε μια φωτογραφία μου μέσα…
masnfa6
Έχω ένα κρυφό τραπεζικό λογαριασμό που ο άντρας μου δεν γνωρίζει… Δικαιολογείται επειδή βγάζω τα τετραπλάσια από αυτόν
masnfa7
Ακόμα αγαπάω αυτόν που έκανα μαζί του σεξ πρώτη φορά. Ο σύζυγός μου δεν το γνωρίζει
masnfa8
Είμαι εθισμένη στα ψώνια. Έχω μια πιστωτική, την ύπαρξη της οποίας δεν γνωρίζει ο άντρας μου – Δεν είπα ποτέ στον άντρα μου ότι μισώ τη μαγειρική του και δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Όποτε προσφέρομαι να μαγειρέψω συνεχώς πετάγεται με μια «νέα συνταγή» που πρέπει να δοκιμάσει