Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021
Οκτώ λάθη στο φλερτ που κάνουν όλες οι γυναίκες

Οκτώ λάθη στο φλερτ που κάνουν όλες οι γυναίκες

Στις περισσότερες γυναίκες συνήθως δεν αρέσει να κάνουν εκείνες το πρώτο βήμα και να φανερώσουν τα αισθήματά τους στο αντίθετο φύλο.

Στην προσπάθεια τους όμως να προσελκύσουν και να γοητεύσουν έναν άντρα οδηγούνται σε λάθη. Δείτε ποια είναι και ελαττώστε τα άμεσα.

Γελάτε ασταμάτητα σαν κλόουν

Ξέρω, ξέρω, στους άνδρες αρέσει όταν γελάτε με τα αστεία τους, αλλά όταν αυτά που λένε δεν είναι αστεία είναι σαν να τον ενθαρρύνετε  να κάνει τα αστεία του ακόμα πιο φρικτά. Σιγά σιγά θα μοιάζετε με παράφρων.

Μέθη σε σημείο να μην μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας

«Μπορώ, αντέχω, έχω πιει και περισσότερο σε διακοπές. Ας το παίξω cool κι ας παραγγείλω ένα ουίσκι! Ουπς μα πώς έπεσα από την καρέκλα;»

Τον κοιτάζετε σαν να βλέπετε εξωγήινο

Είναι σαγηνευτικό να κοιτάζετε ευθέως και επίμονα στα μάτια κάποιον που σας ιντριγκάρει πάρα πολύ. Όταν όμως το κάνετε κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς, χωρίς να χαλαρώνετε λιγάκι, αργά ή γρήγορα θα νομίσει ότι κάτι στραβό έχει επάνω του.

Μιλάτε για τις κατακτήσεις σας (ή σχέσεις σας)

Πολλές γυναίκες πέφτουν σε αυτή την παγίδα αλλά είναι τόσο χαζό. Βασικά προσπαθείτε να πείτε: «Έχω πολλές προτάσεις αλλά μου αρέσεις εσύ. Είσαι πολύ τυχερός! Το ξέρεις ότι είσαι τυχερός;» Μπορεί όμως ο εκάστοτε υποψήφιος σύντροφος να παρερμηνεύσει τα λεγόμενά σας και να σκεφτεί «Έχει πολλές προτάσεις και μάλλον γι’ αυτό μου λέει για τις κατακτήσεις της. Σίγουρα με βλέπει φιλικά.»

Προσποιείστε ότι σας αρέσει η μουσική που ακούει

Στην αρχή της σχέσης τα μικρά ψεματάκια λέγονται στην προσπάθειά μας να γίνουμε περισσότερο αρεστοί στο υποψήφιο σύντροφό μας και για να του δείξουμε πόσο ταιριαστοί είμαστε. Στην πορεία όμως κι αν η σχέση ευδοκιμήσει, το ψέμα γιγαντώνεται και αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Μην προσποιήστε λοιπόν κάτι που δεν είστε.

Δεν απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις του, επειδή θέλετε να φαίνεστε μυστηριώδης.

Κάποιες γυναίκες βέβαια είναι αδύνατον να τον εφαρμόσουν επειδή είναι «ανοιχτό βιβλίο», αλλά κάποιες άλλες το κάνουν και με μεγάλη επιτυχία! Δεν είναι και το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αλλά σκεφτείτε ότι ίσως έτσι χάνετε την ευκαιρία να δείξετε στον τύπο που σας αρέσει τον πραγματικό σας εαυτό.

Παρακολουθείτε το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δεξίωσης

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του «βάζω like σε ένα post που έκανε» και του «βάζω like σε όλα τα post που κάνει, σε όλες τις φωτογραφίες που αναρτά και σε όλα τα video που ανεβάζει.» Α ναι και το retweet σε οτιδήποτε δημοσιεύει στο Twitter. Προσέξτε να μην την ξεπεράσετε αυτή τη γραμμή.

Δεν κάνετε απολύτως τίποτα και απλά προσεύχεστε να σας έχει προσέξει

Είπαμε ότι δεν θέλετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση αλλά όταν ο άλλος σας ρίχνει το μπαλάκι καλό είναι να ρίξετε κι εσείς την πάσα σας, να γίνει το παιχνίδι.

 

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr