Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Όσα κάνουν οι γυναίκες στην αρχή της σχέσης και δεν το παραδέχονται

Όσα κάνουν οι γυναίκες στην αρχή της σχέσης και δεν το παραδέχονται

Το έχετε αναφέρει στην αδερφή σας: έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί πληθυντικό όταν αναφέρεται στην σχέση σας και το «εγώ» έχει αντικατασταθεί από το «εμείς.»

Από τα γλυκά υποκοριστικά μέχρι το γεγονός ότι έχετε αρχίσει να φοράτε τις μπλούζες του στην καθημερινότητά σας, όλα τα σημάδια δείχνουν ένα πράγμα: είστε σε πολύ καλό δρόμο για να δημιουργηθεί μια καλή, σταθερή σχέση. Κι ενώ μπορεί να παραδέχεστε δημοσίως ότι «λιώνετε» για τους δικεφάλους του και για την τρομερή αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, εδώ είναι 8 συμπεριφορές τις οποίες δεν θέλετε για κανένα λόγο να φανερώσετε.

«Καταλάθος» αφήνετε πράγματα στο σπίτι του

Ουπς! Ξεχάσατε το αγαπημένο σας φόρεμα στην ντουλάπα του. Και επιπλέον την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο του. Και την κουβερτούλα σας στο κρεβάτι του επειδή πάντα μα πάντα έχει ανοιχτό το κλιματιστικό και κρυώνετε.  Αν δεν ήμασταν υποψιασμένοι θα νομίζαμε ότι είστε ξεχασιάρηδες τελικά!

Έχετε φανταστεί με κάθε λεπτομέρεια το μέλλον σας μαζί του

Σίγουρα είστε ερωτευμένη και έχετε κάθε λόγο να πετάτε στα σύννεφα αλλά μήπως είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να φαντάζεστε ένα κοινό μέλλον; Αυτό επειδή το μέλλον κατά πάσα πιθανότατα θα σας εκπλήξει – μπορεί ευχάριστα αλλά μπορεί και δυσάρεστα. Μην βιαστείτε λοιπόν να βρείτε το τραγούδι που θα σας συνοδέψει στον πρώτο σας χορό ως παντρεμένοι και μην βιαστείτε να σκεφτείτε τον αριθμό των παιδιών που θα φέρετε στον κόσμο. Έχετε καιρό!

Διαγράφετε «άχρηστες» επαφές από το κινητό σας τηλέφωνο

Είστε πολύ χαρούμενη και τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά και ευτυχία που προσφέρει μια νέα αγάπη. Ήρθε λοιπόν η ώρα να διαγράψετε τον αριθμό εκείνου του μπάρμαν από το κινητό σας και εκείνου του πρώην που δεν λέει να ξεκολλήσει.

Ψάχνετε να βρείτε την πρώην του στο Facebook

Το παρελθόν του είναι το παρελθόν του και αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το παρόν του. Το παρόν του και καλώς εχόντων των πραγμάτων το μέλλον του είστε εσείς. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν άσκοπα ψάχνοντας να βρείτε πρώην στο facebook. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπείτε σε μια διαδικασία μάταιης σύγκρισης.

Καταστρώνετε το σχέδιο για να τον φέρετε «στα μέτρα σας»

Είναι τέλειος. Απλά έχει μερικά ελαττωματάκια τα οποία θα θέλατε να διορθώσετε. Όπως το να μην πετάει όπου να ‘ναι την βρεγμένη πετσέτα του όταν βγαίνει από το μπάνιο ή να τρώει περισσότερα λαχανικά και λιγότερα junk food ή να έρχεται μαζί σας στα μαθήματα γιόγκα για να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Ξέρετε ότι δεν μπορεί να  αλλάξει εντελώς ένα πρόσωπο αλλά τουλάχιστον αξίζει μια προσπάθεια.

Τσεκάρετε την αντίδρασή του όταν του αποκαλύπτετε δυσάρεστες πτυχές της ζωής σας

Σίγουρα όλα είναι τέλεια στην αρχή μιας σχέσης αλλά τι γίνεται όταν έρχεται η στιγμή να συζητήσετε γεγονότα της ζωής σας που σας έχουν στιγματίσει. Είναι οι πρώτες εκείνες φορές που «τσεκάρετε καταστάσεις και κόβετε αντιδράσεις.» Ποια θα είναι η γνώμη του όταν του πείτε για το διαζύγιο των γονιών σας που σας πονά ακόμη ή για το γεγονός ότι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε το άγχος πριν από κάποιο σημαντικό επαγγελματικό meeting. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθετε και δεν είναι άλλος από το να τα συζητήσετε μαζί του.

Αποκαλύπτετε τα «προσόντα του» στις φίλες σας

Μπορεί στην πορεία μιας σχέσης να κρατάτε τα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας στην αρχή όμως όσο προσγειωμένες κι αν είστε και λόγω του ενθουσιασμού δεν διστάζετε να αποκαλύψετε πιο προσωπικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής σας ζωής στις φίλες σας. Άλλωστε γιατί να μην καυχηθείτε για τους τρεις οργασμούς που σας χάρισε το περασμένο βράδυ;

Ξεψαχνίζετε το «φαρμακείο» του

Ναι, σέβεστε την ιδιωτικότητά του αλλά που είναι το κακό να μάθετε τι φάρμακα έχει στο προσωπικό του φαρμακείο, τι χρησιμοποιεί μετά το ξύρισμα, πόσα προφυλακτικά έμειναν σε εκείνο το κουτάκι που είχατε δει την τελευταία φορά. Όχι ότι θα σας χρησιμεύσουν κάπου οι πληροφορίες που θα πάρετε – ίσως μόνο γκουγκλάρετε κανένα φάρμακο στο Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr