Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Όταν σε θέλει μόνο για σεξ (και δε στο λέει) μπορείς να το καταλάβεις;

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ (και δε στο λέει) μπορείς να το καταλάβεις;

Θέλει μονάχα ένα πράγμα… Όχι εσένα, το σεξ σου. Τη στιγμή της συνεύρεσης και μετά κενό.
Είναι αυτός ο φαινομενικά τέλειος άντρας και σύντροφος για εσένα που το μόνο που κάνει λάθος είναι πως δεν αποκαλύπτει τα κίνητρά του… Μπορεί να στέλνει μπερδεμένα μηνύματα για το τι θέλει ήμπορεί να στέλνει τα σωστά και εσύ να αρνείσαι να τα δεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εσύ μένεις με την απορία. Το πρώτο σημάδι που δείχνει πως δεν θέλετε τα ίδια πράγματα είναι το ένστικτό σου. Η στιγμή, που ξεκινάς να αναρωτιέσαι, αν σε πραγματικά σε έλει είναι η στιγμή που κάτι μέσα σου λέει πως όχι δεν σε θέλει.

Και αν εσύ δεν έχεις ακόμη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου υπάρχουν και τα πιο πρακτικά σημάδια που αποκαλύπτουν τα κίνητρά του… Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να ξέρεις που βρίσκεσαι μαζί του παρά να μένεις κολλημένη με τον λάθος άντρα.

Εραστές της εβδομάδας
Αν ο άντρας που σε ενδιαφέρει είναι διαθέσιμος αποκλειστικά τις καθημερινές είναι σήμα πως κρατάει τα σαββατοκύριακα ήταν για κάποια άλλη είτε γιατί κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές να γνωρίσει άλλη ή άλλες! Τα σαββατοκύριακα να ξέρεις είναι για πιο επίσημες καταστάσεις.

Σποραδική επικοινωνία
Ας το ξεκαθαρίσουμε ακόμα μια φορά. Ο άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται επικοινωνεί μαζί σου τακτικά. Ο άντρας που θέλει σεξ τηλεφωνεί, στέλνει μηνύματα, κάνει like και εμφανίζεται από το πουθενά ΜΟΝΑΧΑ όταν έχει… διάθεση για μια καυτή συνάντηση. Αν όταν εμφανίζεται το όνομα του στην οθόνη του κινητού σου νιώθεις έκπληξη να θυμάσαι πως δεν του έλειψες, θέλει απλώς συνάντηση για σεξ.

Πρόσκληση στο πουθενά
Δεν σε καλεί ποτέ για να βγείτε μαζί. Ούτε ταινία, ούτε καφέ, ούτε στο πάρτι του φίλου του. Τα ραντεβού σας είναι χαλαρές συναντήσεις στο σπίτι σου. Γιατί; Μάντεψε… Γιατί είναι το μέρος που οι άνθρωποι κάνουν σεξ.

Τέλος χρόνου
Πέρασες αρκετό χρόνο μαζί του για προκαταρκτικά, σεξ, ίσως και λίγο ύπνο. Εκτός και αν έχει διάθεση για δεύτερο γύρο θα τον δεις να φεύγει μέσα στη νύχτα σαν κλέφτης πριν προλάβεις να γυρίσεις πλευρό! Μην πιστέψεις τις δικιολογίες που θα σου πει για την άμεση αναχώρησή του.

Τις μικρές ώρες..
Το λεγόμενο booty call είναι ένα σημάδι αλάνθαστο. Η μέρα (και η νύχτα) πέρασε και εσύ είσαι το τελευταίο τηλέφωνο του πριν πάει για ύπνο. Παρόλο που σου μιλάει τρυφερά στο τηλέφωνο και παρόλο που σε ανεβάζει για το πόσο καλό σεξ κάνεις μάλλον είσαι μέρος μιας λίστας άλλων γυναικών που ικανοποιούν τις σεξουαλικές του επιθυμίες εκείνες τις ώρες. Και όποια είναι η τυχερή της βραδιάς!

Απαντάει μόνο στα σέξι μηνύματα σου
Του στέλνεις “γεια” και εκείνος δεν απαντάει για ώρες, μέρες ή δεν απαντάει ποτέ… Του στέλνεις… “έλα σπίτι” και απαντάει στα δευτερόλεπτα. Η έλλειψη ενδιαφέροντος στο πρώτο μήνυμα δείχνει πως δεν έχει κάτι άλλο να πεις μαζί σου εκτός από τους διαλόγους σας στο κρεβάτι.

Μιλάτε τη γλώσσα του σεξ
Εσύ και αυτός μιλάτε μόνο μια γλώσσα. Τη γλώσσα του σεξ. Και αυτό είναι όλο. Ξέρεις τι του αρέσει να του κάνουν στο σεξ, ξέρεις τι τον φτιάχνει, αλλά δεν ξέρεις που μένουν οι δικοί, τι ήθελε να κάνει όταν ήταν μικρός, που ακριβώς είναι η δουλειά του… Ακούγονται πολλά βογκητά, και “ναι, ναι” στις συναντήσεις σας, αλλά καμία συζήτηση για φίλους, συγγενείς ή τη δουλειά.

Πηγή: queen.gr