Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ουπς! 6 ξεκάθαρα σημάδια ότι σε απατάει!

Ουπς! 6 ξεκάθαρα σημάδια ότι σε απατάει!

Δεν θέλουμε να σε σκάσουμε αλλά έχε το νου σου… Για να μην πεις ότι δεν στα είπαμε… Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε…

Κάτι έχει πέσει στην αντίληψή σου το τελευταίο διάστημα… Τη νιώθεις να απομακρύνεται; Δε ζητάει να είστε μαζί στον ελεύθερο χρόνο που έχετε; Δεν κάνει παράπονα όταν βλέπεις αθλητικά; Δεν γκρινιάζει όταν πας με τα παιδιά για καφέ; Αν έχεις γεμίσει φόβους για την cool συμπεριφορά της αυτοί είναι μερικοί τρόποι να τσεκάρεις αν η καλή σου φλερτάρει και δεν το ξέρεις!

1. Το κινητό τηλέφωνο είναι μονίμως στα χέρια της.  Όταν βλέπετε ταινία, όταν πίνετε καφέ, όταν πάει για ντους… Σου λέει πως χαζεύει στα social media προφανώς για μην μπορείς εσύ να έχεις πρόσβαση στο smartphone της.

2. Έχει μειώσει τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα μέσα στην ημέρα. Θυμάσαι τότε που σε ξύπναγε για καλημέρα ή που σου έλεγε όλα τα παραλειπόμενα της δουλειάς; Αυτά πλέον κόπηκαν γιατί πλέον σου λέει πως έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο. Για να μην μιλήσουμε για τις υπερωρίες που εμφανίστηκαν από το πουθενά!

3. Έχει νεύρα; Μία σου μιλάει γλυκά και μία της φταίνε όλα πάνω σου; Βρίσκει συνεχώς αφορμές για να σε κρίνει και να ξεκινάει καβγάδες; Όταν μια γυναίκα σε απομακρύνει είναι γιατί εκείνη πλησιάζει κάποιον άλλον.

4. Την έπιασες παραπάνω από μία φορά να λέει ψέματα για το πρόγραμμά της; Στις 7 το απόγευμα είπε θα πήγαινε κομμωτήριο, αλλά τελικά γύρισε σπίτι στις 10 και μισή οπότε κάτι πάει λάθος. Όταν μια ασήμαντη δραστηριότητα γεμίζει πολλές ώρες κάτι πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

5. Η ξεχασμένη κολλητή της επανέρχεται στο πρόγραμμά της πολύ δυναμικά… Είτε περνάει μαζί της πολλές ώρες, είτε μιλάνε συνέχεια στο τηλέφωνο κάτι λένε που εσύ δεν ξέρεις… Τελευταίος θα το μάθεις ούτως ή άλλως.

6. Το κορίτσι σου δίνει περισσότερο έμφαση στην εμφάνισή της από ότι παλιότερα.Πήγε ψώνια (επανειλημμένως) , αγόρασε καλλυντικά, άλλαξε χτένισμα και το πρωί δοκιμάζει δέκα διαφορετικά ρούχα για να πάει γραφείο. Μάλλον προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποιον άλλον αφού εσένα σε έχει ήδη ρίξει! Για ξεκίνα τις ερωτήσεις σου!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr