Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ουπς! Οι 8 λόγοι που τον «ρίχνουν» όταν κάνετε σεξ

Ουπς! Οι 8 λόγοι που τον «ρίχνουν» όταν κάνετε σεξ

Οι άντρες μπορεί να “ενθουσιαστούν” αλλά και να “πέσουν” με την ίδια ευκολία. Όπως καλά θα ξέρετε και τα δύο εξαρτώνται από εμάς… Και αν ξέρετε καλά τι τον ενθουσιάζει, τότε πρέπει να ξέρετε το ίδιο καλά και τι τον ρίχνει… Αυτές οι 8 μικρές οδηγίες θα σας φανούν απόλυτα χρήσιμες.

 

1. Μην του αναφέρεις οτιδήποτε αφορά την οικονομική κρίση, τη δουλειά του, το εισόδημά του. Ο δείκτης του θα πέσει πιο γρήγορα και απο τον Dow Jones.

2. Mην αναφερθείς στους γονείς σου ή στους δικούς του. Όχι πριν, όχι μετά, ότι κατά τη διάρκεια…Τίποτα χειρότερο για την αντρική φύση.

3. Μην σχολιάζεις τη στύση του. Για κάποιον λόγο οι γυναίκες θεωρούν ασήμαντο γεγονός να σχολιάσουν την διέγερση του άντρα. Όμως οι ίδιοι έρχονται σε αμηχανία με τα γνωστά “πτωτικά” αποτελέσματα.

4. Φρόντισε να μην δείξεις ότι σου αποσπάται η προσοχή κατά τη διάρκεια του σεξ. Το να σχολιάσεις κάτι όπως: “πρέπει να ξεσκονίσω τα κομοδίνα”  απλά θα αποτελειώσει τον σύντροφό σου.

5. Μην μιλάς για άλλους άντρες. Το να προσπαθήσεις να αυξήσεις την ζήλεια του δεν θα τον κάνει να σε θέλει περισσότερο, αλλά περισσότερο θα τον εκνευρίσει. Πραγματικά λάθος μέρος για τέτοιες συζητήσεις.

6. Μην ζητήσεις να κάνετε διάλλειμα κατά τη διάρκεια που κάνετε σεξ. Δεν θα το μεταφράσει σωστά και μάλλον θα θεωρήσει ότι δεν σου αρέσει.

7. Μην δείχνεις αγχωμένη. Θα το καταλάβει και θα αγχωθεί γιατί δεν ξέρει γιατί σου συμβαίνει.

8. Μην δείχνεις ότι νυστάζεις. Εντάξει σε πιστεύουμε. Όντως νυστάζεις και όντως σε πίεσε λίγο… Αλλά αφού μπήκες στον χορό θα χορέψεις!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr