Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ και πώς θα βγεις αλώβητη

Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές στο σεξ και πώς θα βγεις αλώβητη

Σκέψου μια υπέροχη ερωτική συνεύρεση με το αντικείμενο του πόθου σου… Εκείνος σε θέλει και το δείχνει. Εσύ τον θες και το απολαμβάνεις… Τα πάντα θυμίζουν σκηνή κινηματογραφικής ταινίας. Μέχρι που κάτι ανθρώπινο, αλλά αμήχανο χαλάει τη στιγμή του απόλυτα έρωτα που βιώνετε… Τι μπορεί να συμβεί και τι πρέπει να κάνεις για να το προσπεράσετε στο κείμενο που ακολουθεί…

Η πρωινή ανάσα
Πρωινό σεξ… ναι! Πρωινή αναπνοή… μάλλον όχι! Πλύνε τα δόντια σου (και αυτός) πριν την πρώτη καυτή συνεύρεση της ημέρας αλλιώς θα αποφεύγετε ο ένας τον άλλον σε κάθε στάση!

Η κράμπα στο πόδι
Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις νέες στάσεις, καθόλου υπέροχο, όμως, να παθαίνεις κράμπα στη γάμπα τη στιγμή που εκείνος κοντεύει στην κορύφωση. Για σένα νοιάσου και επιτέλους γυμνάσου!

Η φάτσα του οργασμού
Ξέρεις κανέναν που να κάνει όμορφη γκριμάτσα όταν κοντεύει στην απόλυτη ικανοποίηση; Μην απαντάς. Ρητορική ερώτηση. Κάνε ότι μπορείς να περιορίσεις τις δικές σου εκφράσεις ηδονής και όσο για εκείνον μην τον κοιτάς στα μάτια όταν ολοκληρώνει!

Η στάση 69
Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα στη θεωρία, στην πράξη, όμως, μπορεί να είναι μια άβολη στάση ειδικά αν υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των εραστών. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορείς να αναπνεύσεις αν είναι αυτός από πάνω.

“Όχι, δεν τελείωσα”
Μμμ! Κανένας άντρας δεν απόλαυσε αυτές τις τρεις λέξεις. Φυσιολογικό να συμβεί, αλλά αμήχανη δήλωση και για τους δύο. Η σιωπή των δευτερολέπτων που ακολουθούν είναι μαχαίρι στην καρδιά και για τους δύο.

Η μάχη του σουτιέν
Μήπως πιστεύεις πως όλοι οι άντρες έμαθαν πώς να ξεκουμπώνουν ένα σουτιέν με το ένα χέρι και σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; Λάθος. Κάποιοι δεν το καταφέρνουν ποτέ ειδικά αν το κούμπωμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σουτιέν! Φόρεσε κάτι λιγότερο πολύπλοκο!

Ιδρώτας
Απόλυτα φυσιολογική κατάσταση η εφίδρωση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές νιώθεις πως δίπλα σου έχεις μαραθωνοδρόμο στον τερματισμό! Υπομονή, γλυκειά μου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Πηγή: queen.gr