Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Πεσμένες επιδόσεις; 5 τρικ για να την ικανοποιήσεις περισσότερο

Πεσμένες επιδόσεις; 4 τρικ για να την ικανοποιήσεις περισσότερο

Για το καλό σου ανανεώσου!

Παραδέξου το πώς όσο έμπειρος και καταρτισμένος είσαι στην κρεβατοκάμαρα που και που πρέπει να εφαρμόζεις νέες τεχνικές για να ικανοποιείς την παρτενέρ σου.

Δοκίμασε μερικές από αυτές:

Κάνε αποχή… Τώρα θα αναρωτιέσαι πως γίνεται η αποχή να είναι σεξουαλικό tip! Και όμως είναι τρόπος για να βελτιώσεις το σεξ σου με τη μόνιμη σύντροφό σου. Μείνε μακριά της μερικές μέρες, ένα σαββατοκύριακο ή ακόμα και μία εβδομάδα και θα δεις μεγάλη διαφορά σε πάθος και επιδόσεις!

Σκέψου σαν γυναίκα. Σαν είπαμε μην ταράζεσαι! Δώσε προσοχή σε παραμελημένες περιοχές του σώματός της όπως η πλάτη , το εσωτερικό των μηρών της, ο λαιμός και τα πόδια της. Κάνε την με τα αγγίγματά σου να ανυπομονεί για το κυρίως πιάτο… Χτίσε την αγωνία. Εκεί θα πάρεις πολλούς πόντους.

Άσε την να πάρει τον έλεγχο. Συνήθως δίνεις εσύ τον ρυθμό, την ένταση, το πάθος και τη ταχύτητα. Μη φοβάσαι, όμως, να σε οδηγήσει εκείνη στο πως θέλει το σεξ σας. Πες της λοιπόν να σου δείξει τι ακριβώς θέλει όχι με λέξεις, αλλά με κινήσεις.

Όχι μόνο σεξ και έρωτα! Οι γυναίκες λατρεύουν τη λέξη έρωτας όπως και την πράξη! Αν το σεξ σας έγινε ρουτίνα γύρισε το στιλ σου σε αισθησιακό, ρομαντικό τρυφερό έρωτα και θα δεις τη λίμπιντό της να εκτοξεύεται.

Μας στέλνεις ευχαριστώ όποτε θες!