Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ποια είναι αυτά που κάνουν έναν άντρα καλό στο κρεβάτι

Ποια είναι αυτά που κάνουν έναν άντρα καλό στο κρεβάτι

Εκατό γυναίκες δίνουν τις απαντήσεις τους

Μια πρωτότυπη έρευνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει δημοσιογράφος του Elite Daily.

Η Alexia LaFata ρώτησε 100 γυναίκες, ηλικίας 19 – 50 να αποκαλύψουν τι κάνει έναν άντρα, καλό στο κρεβάτι.

Η δημοσιογράφος έδωσε στις γυναίκες μια λίστα με 15 κινήσεις που οι άντρες μπορούν να κάνουν και κατόπιν αυτές έπρεπε να τις βαθμολογήσουν ως «όχι σημαντική», «κάπως σημαντική» ή «πολύ σημαντική», σε σχέση με το αν κάτι τέτοιο θα τον καθιστούσε καλό στο κρεβάτι ή όχι.

Κατόπιν, η Alexia LaFata ρώτησε τις συνεντευξιαζόμενες εάν είχαν κάτι άλλο να προσθέσουν στη λίστα που η ίδια μπορεί να παρέλειψε.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας…

Μη ξεχνάτε τα προκαταρκτικά

Το 86% δηλώνει ότι είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός τους να ασχοληθεί με τα προκαταρκτικά.

Κατεβείτε «χαμηλά»

Το 82% των γυναικών δήλωσαν ότι είναι «κάπως σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό» οι ερωτικοί παρτενέρ τους να προβούν σε αυτή τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Καλή σωματική κατάσταση

Το 90% των γυναικών είπαν ότι είναι κάπως ή πολύ σημαντικό το να βρίσκεται ο παρτενέρ σε καλή σωματική κατάσταση για αντοχή και ενέργεια έτσι ώστε να μη κουράζεται εύκολα στο κρεβάτι.

Πάρτε τον έλεγχο

Ένα σημαντικό ποσοστό, αυτό του 96%, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρει τον έλεγχο στο κρεβάτι. Επιπλέον, το 86%, είπε ότι είναι κάπως ή πολύ σημαντικό το σεξ να μη γίνεται μόνο με τη στάση του ιεραποστολικού.

Ελαφρά σκληράδα

Αφού πάρετε τον έλεγχο, αισθανθείτε ελεύθεροι να είστε λίγο άγριοι. Το 75% ανέφερε ότι είναι κάπως ή πολύ σημαντικό.

«Βρώμικα» λόγια

Προσοχή όμως με το πόσο «βρώμικα» είναι. Ένα ποσοστό της τάξεως του 53%, είπε ότι δεν είναι σημαντικό να λέτε ό,τι… γαλλικό κυκλοφορεί στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά να έχουν ένα κάποιο «επίπεδο».

Κορύφωση

Κι όμως, χρειάζεται να το επαναλάβουμε ότι είναι σημαντική η κορύφωση και στη γυναίκα. Το 73% δηλώνει ότι είναι πολύ σημαντικό.

Αγκαλιές μετά την πράξη

Ακούγεται κλισέ, αλλά το να ανοίξετε την αγκαλιά σας μετά τη ερωτική πράξη είναι κάτι που θέλουν, όχι όλες, οι γυναίκες. Πάντως, ελάχιστες γυναίκες στη δημοσκόπηση είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι ζητούμενο.

Προσαρμοστείτε

Το 84% όσων κλήθηκαν να απαντήσουν στο σεξουαλικού περιεχομένου γκάλοπ, ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό ο παρτενέρ να προσαρμόζεται στις επιθυμίες των γυναικών.