Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Εννιά στις δέκα γυναίκες είναι ανοιχτές στο φλερτ στην παραλία σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, ενώ η μια που δεν είναι πιθανότατα δεν θα βρει ποτέ ταίρι. Το τελευταίο φυσικά δεν προκύπτει από επιστημονική έρευνα, αλλά από την κοινή λογική. Τρεις στις τέσσερις γυναίκες ζουν τα περισσότερα καλοκαίρια ένα τουλάχιστον ερωτικό ειδύλλιο. Διάβασε tips για αποτελεσματικότερο φλερτ στην παραλία.

  • Επίλεξε σωστά το σκηνικό. Μην βαδίζεις σαν αλαζονικό παγώνι, αλλά αν κάπου υπάρχει κάποιο ύψωμα, χρησιμοποίησέ το για να βρεθείς εντός του οπτικού της πεδίου. Πάρε μαζί σου μονόχρωμη πετσέτα γιατί οι γυναίκες υποσυνείδητα ταυτίζουν τις ριγέ με τα πιτσιρίκια.

 

  • Επίλεξε φυσικό look. Αν φαίνεται πως έκανες ντους και… έπηξες τα μαλλιά σου στο gel, πριν βρεθείς στην παραλία, αποπνέεις απελπισία και αυτό μειώνει τις πιθανότητες για πετυχημένο φλερτ. Οι γυναίκες επίσης δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αυτοπεποίθηση που ακτινοβολείς, παρά στο πόσο… φέτες είναι οι κοιλιακοί σου. (προφανώς κι αν είσαι γυμνασμένος δεν μειώνεις τις πιθανότητές σου, αρκεί να μην επιδεικνύεις τους μυς σου σε κάθε αφορμή).

 

  • Περίμενε τη σειρά σου. Μην γίνεσαι παρείσακτος, όσο απολαμβάνει ξαπλωμένη τον ήλιο, προσπάθησε να είσαι διακριτικός. Κάνε την πρώτη κίνηση, όταν πλησιάζει το beach bar για να πάρει τη μπύρα της, ή όταν περιπλανιέται στην παραλία.

 

  • Αποκωδικοποίησε το μαγιό της. Ένα μαγιό που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, ένα καυτό thong σου δείχνει πως διψά για βλέμματα και προσοχή. Τα ολόσωμα μαγιό σου αποκαλύπτουν μια μάλλον συντηρητική προσέγγιση, ενώ τα σορτσάκια που συνδυάζονται με κάποιο top, δείχνουν πως ίσως έχει ανασφάλεια με κάποια σημεία του σώματός της.

 

  • Κολάκεψε τη φιγούρα της. Οκτώ στις δέκα γυναίκες αρέσκονται σε ένα κομπλιμέντο για το σώμα τους, αρκεί να μην είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο και προφανώς όχι αδιάκριτο.

 

  • Καθόρισε με προσοχή το στόχο σου. Οι γυναίκες σπάνια είναι μόνες στην παραλία. Η πιο αποτελεσματική προσέγγιση είναι να πλησιάσεις μια παρέα τριών κοριτσιών. Δεν θα αισθανθούν έτσι ότι απειλούνται, αφού κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα έχουν την άνεση να μιλούν και μεταξύ τους, όσο εσύ έχεις αρχίσει το ψηστήρι στο ερωτικό σου θήραμα.

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr