Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Πώς να του αυξήσετε τις επιδόσεις στο σεξ, ανεξάρτητα από το μέγεθος

Πώς να του αυξήσετε τις επιδόσεις στο σεξ, ανεξάρτητα από το μέγεθος

Συνηθίζουν να λένε ότι το παν στον έρωτα είναι η αγάπη, η χημεία και γενικότερα το να ταιριάζουν μεταξύ τους οι δύο παρτενέρ. Φυσικά συμφωνούμε και φυσικά επικροτούμε αυτή την άποψη. Ωστόσο, καμιά φορά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που μπορεί να μη σώζουν μία σχέση ή μία ερωτική συνεύρεση, αλλά όσο να ναι δίνουν το κάτι παραπάνω. Προφανώς έχετε ακούσει για το μέγεθος και όλους τους μύθους που υπάρχουν γύρω από αυτό. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν παίζει ρόλο, κάποιοι ότι μετράει αρκετά και υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο για να… δέσει το γλυκό! Αν λοιπόν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία και ο καλός σας δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε, τερατογέννεση, σας έχουμε κάποια απλά tips με τα οποία μπορείτε να κάνετε ένα πέος μετρίου… αναστήματος, να πιάσει αποδόσεις αρκετά μεγαλύτερες!

1. Kάντε ένα μασάζ: Όταν ο άντρας είναι στρεσσαρισμένος, αυτό έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην ταλαιπωρημένη του όψη αλλά και στη… συρρίκνωση του πέους του! Βοηθήστε τον λοιπόν να πάρει τα πάνω του, κάνοντάς του ένα αισθησιακό μασάζ στο επίμαχο με αργές κυκλικές κινήσεις. Αυτομάτως εκείνος θα χαλαρώσει και η ροή του αίματος στο συγκεκριμένο σημείο θα αυξηθεί κατακόρυφα. Το πέος του θα είναι στα καλύτερά του, όπως κι εσείς λίγο αργότερα!

2. Προσοχή στα προκαταρκτικά: Όσο κι αν κάποιοι τα βαριούνται αφόρητα, στους άντρες αναφερόμαστε, τα προκαταρκτικά είναι το Α και το Ω μιας σεξουαλικής συνεύρεσης. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχουν τα… παιχνιδάκια σας, τόσο πιο σκληροί γίνονται οι μύες του κόλπου σας με αποτέλεσμα η ένταση κατά την… διείσδυση να είναι πολύ μεγαλύτερη. Επιπλέον, όπως και προηγουμένως, έτσι κι εδώ, η ροή του αίματος αυξάνεται και πάλι με αποτέλεσμα και εκείνος να γίνεται… μεγαλύτερος και σκληρότερος!

3. Όλο μέσα: Εκτός όλων των άλλων, πολύ σημαντική είναι και η εκάστοτε στάση την οποία και θα πάρετε. Προτιμήστε λοιπόν αυτές που επιτρέπουν ολική διείσδυση, με την προυπόθεση φυσικά ότι το αντέχετε. Αυτές είναι η ιεραποστολική αλλά με τα πόδια ψηλά, εγγυημένα αποτελέσματα αλλά και το κλασικό στα τέσσερα. Επίσης, ένα ακόμα κόλπο, είναι να αλλάξει τον τρόπο διείσδυσής του και αντί για μέσα έξω να το πάει… πάνω κάτω! Η διαφορά θα είναι αισθητή!

4. Κλείστε πόδια: Αυτή είναι εξαιρετική λύση όταν είστε στα τέσσερα. Αντί λοιπόν να στηριχτείτε στους αγκώνες σας, ξαπλώστε με το στομάχι έτσι ώστε τα οπίσθιά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Στη συνέχεια, και καθώς αυτός θα κάνει τη… δουλειά του, εσείς ενώστε σιγά σιγά τα πόδια σας. Με αυτό τον τρόπο η αίσθηση του κόλπου σας θα είναι πιο στενή και θα το ευχαριστηθείτε δεόντως και οι δύο!

5. Απλά… χορέψτε: Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, ο χορός, εκτός του ότι ανεβάζει την λίμπιντο και την αδρεναλίνη είναι ικανός να προκαλέσει και έντονη ερωτική διάθεση. Δεν εννοούμε φυσικά να πιαστείτε και να χορέψετε τσάμικο, αλλά να επιδοθείτε σε έναν αισθησιακό και άκρως σέξι χορό σε κάποιο club. Φροντίστε με κάθε ευκαιρία να τον αγγίζετε και κυρίως στην επίμαχη περιοχή, με κάθε σημείο του κορμιού σας. Θα ερεθιστεί τόσο πολύ, που όταν πάτε σπίτι, δεν θα τον… αναγνωρίζετε!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr