Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Πώς θα καταλάβεις αν είναι κορίτσι για σπίτι;

Πώς θα καταλάβεις αν είναι κορίτσι για σπίτι;

Πες αντίο στην εργένικη ζωή με την σωστή επιλογή!

 

Νιώθεις πως θες επιτέλους να αράξεις στην αγκαλιά μιας και μόνο γυναίκας; Νιώθεις έτοιμος να περνάς μαζί της τα Σαββατόβραδα στον καναπέ, βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία; Οι μέρες (και οι νύχτες) του άτακτου εργένη δεν σε ικανοποιούν πια;

Συγχαρητήρια! Ωρίμασες φίλε αναγνώστη και χαιρόμαστε πολύ για αυτό.

Θα πρέπει, όμως, να σε ενημερώσουμε πως τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε…

Νομίζεις ότι επειδή τώρα αποφάσισες να σιγουρευτείς οι καλές νυφούλες θα κάνουν ουρά έξω από το διαμερισματάκι σου; Δε νομίζω….

Το να βρεις ένα καλό κορίτσι είναι το ίδιο δύσκολο με το να βρούμε εμείς έναν άντρα που θέλει σχέση…
Το αν κάποια έχει τα κριτήρια για να σε κάνει έναν ευτυχισμένο σύζυγο δεν είναι πολλά, αλλά αποτελούν βασική προϋπόθεση για εσένα που το πας σοβαρά.

Ξέρει να μαγειρεύει;
Ναι η γυναίκα της ζωής σου πρέπει να έχει τον τρόπο της στην κουζίνα και δεν εννοούμε να κάνετε παθιασμένο σεξ πάνω στο τραπέζι! Δε χρειάζεται να ξέρει τον Τσελεμεντέ απέξω και ούτε να ανοίγει φύλλο. Αλλά το να τρώτε μόνο τηγανιτά αυγά και λασπωμένα μακαρόνια για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας δεν είναι και τόσο εύκολο.

Το σπίτι της θυμίζει πεδίο μάχης;
Στοίβες με ρούχα παντού, εκατομμύρια αντικείμενα σε λάθος θέσεις, σκόνη σε κάθε έπιπλο και μια ντουλάπα πως μόλις ανοίγεις πέφτουν δεκάδες μπλουζάκια της; Σκέψου η δική σου ακαταστασία να ενωθεί με τη δική της! Σε ένα σπίτι κάποιος από τους δύο πρέπει να μαζεύει τον χαμό! Συνήθως το κάνει η γυναίκα γιατί εσένα η μαμά σου σε κακομάθαινε και δεν έχουμε απαιτήσεις.

Είναι έτοιμη να κάνει παιδί;
Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται δε θέλουν όλες οι γυναίκες να γίνουν μαμάδες. Αν θες να κάνεις οικογένεια με κάποια καλό θα ήταν πριν πέσουν οι υπογραφές να ξέρεις αν είναι διατεθειμένη να βάλει την καριέρα της για λίγο «στον πάγο» για να μεγαλώσει τα παιδιά σας. Αν σου φέρεται με στοργή και τρυφερότητα, αγχώνεται τι ώρα θα γυρίσεις και μερικές φορές σου θυμίζει τη μαμά σου τότε φαίνεται πως το μητρικό της ένστικτό είναι ξύπνιο και είναι προτεινόμενη για νυφούλα!

Και φυσικά εκτός από αυτά πρέπει να σε αγαπάει, να σε θαυμάζει και να σε θεωρεί τόσο καλό όσο τον μπαμπά της!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr