Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι τον κολλητό σου;

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι τον κολλητό σου;

Koίταξε να δεις: Η αλήθεια είναι ότι δε θέλουμε να είμαστε σαν αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, αλλά είναι και κάποιες φορές, που η καρδιά παίζει περίεργα παιχνίδια, και αρχίζει να χτυπά πιο δυνατά για κάποιον για τον οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έπρεπε! Ναι φίλη μου, έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι τον κολλητό σου και δεν ξέρεις σε ποιον να το πεις για να μη σε πάρει με τις πέτρες. Ε πες το σε εμάς γιατί να ξέρεις σε καταλαβαίνουμε. Με λίγα λόγια, αν έχεις αμφιβολίες για το αν γουστάρεις ή όχι τον κολλητό σου, δες παρακάτω κάποια σημάδια για να σιγουρευτείς. Α και και πού ‘σαι… Μην πανικοβάλλεσαι, υπάρχουν και χειρότερα.

1. Μήπως είναι ο μόνιμος συνοδός σου σε γάμους, γιορτές και εγκαίνια; Surprise!!! Mάλλον δεν το κάνεις αποκλειστικά και μόνο από ανάγκη, αλλά λιγάκι γουστάρεις κι εσύ. Διαφορετικά γιατί δεν παίρνεις τον αδερφό ή τον ξάδερφό σου; Ψιτ κοπελιά… Τον θέλεις κολασμένα.

2. Σιχαίνεσαι τις κοπέλες του: Sorry θέλεις κι άλλο αποδεικτικό στοιχείο; Γιατί εντάξει, η μία βγήκε σκάρτη, αλλά δεν μπορεί όποια κι αν σου γνωρίζει να τη βγάζεις το λιγότερο… τρομοκράτη! Και όχι μόνο αυτό. Ακόμη και αγγελάκι της Victoria’s Secret να είναι εσύ όλο και κάποιο ψεγάδι θα της βρεις. Στον αστράγαλο υποθέτουμε.

3. Σε κάνει να γελάς όπως κανένας άλλος: Είσαι στις μαύρες σου και είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία; Ο μόνος που θέλεις να δεις, να ακούσεις, να μιλήσεις, είναι αυτός. Έχει τον τρόπο να σε κάνει να γελάς και να ξεχνάς τις πίκρες σου, που στην προκειμένη μάλλον είναι ότι πήρες 2 κιλά. Έχουμε πια πειστεί οτι τον θέλεις…

4. Έχεις βγει με φίλο του: Ίσως με την ελπίδα να ζηλέψει, αλλά οπωσδήποτε έπειτα από δική του παρότρυνση, γιατί δε θα σου έδινε και σκάρτο πράγμα. Τελικά ο φίλος βγήκε σκάρτος, την έκανε με ελαφρά και μείνατε οι δυο σας να τον κράζετε. Μα είναι συμπεριφορά αυτή;

5. Περνάτε τα βράδια μιλώντας ατελείωτες ώρες: Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθείτε, αν δεν έχετε μιλήσει ή έστω πει μια καληνύχτα. Γενικότερα, νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε την μέρα σας με αυτόν, γιατί έτσι έχετε καλύτερο ύπνο! Hellooooo… Το ξέρουμε!

6. Ένα βράδυ μέθης… κάνατε sex: Αυτό υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν αδιάφορο και πιθανόν να μη σήμαινε τίποτα, αλλά όχι στην προκειμένη που υπήρξε καταιγίδα συναισθημάτων (καλέ τι ωραία που τα λέμε;). Την επόμενη μέρα κάνετε σα να μη συνέβη τίποτα, γιατί απλά δε θέλετε να βάλετε τη φιλία σας σε ρίσκο. Ε βάλτε τη.

7. Όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο εσείς οι δύο δεν είστε ζευγάρι. Κατά γενική ομολογία ταιριάζετε πάρα πολύ, οπότε είναι αδιανόητο στους περισσότερους γιατί τελικά δεν κάνετε μια ομορφιά. Μήπως να κάνατε;

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr