Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πόσα αγόρια φιλάει ένα κορίτσι πριν βρει τον έναν και μοναδικό

Πόσα αγόρια φιλάει ένα κορίτσι πριν βρει τον έναν και μοναδικό

Τη στιγμή που μερικά κορίτσια αναζητούν τον έρωτα σε μπαρ ή κλαμπ, μια στις τρεις γνωρίζει τον «κύριο τέλειο» μέσω φίλων. Σε μια online έρευνα που συμμετείχαν πάνω από 2.000 γυναίκες, αποδείχθηκε ότι έχουν φιλήσει τους περισσότερους «βάτραχους» στην ηλικία των 21 και μέχρι μα βρουν τον ιδανικό σύντροφο, έχουν ανταλλάξει… στοματικά υγρά με τουλάχιστον 19 τύπους.

«Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις έναν σύντροφομ είναι μέσω φίλων, που γνωρίζουν τι είναι αυτό που αναζητάς», λέει η ψυχολόγος Donna Dawson στην βρετανική εφημερίδα Mirror. «Όταν ανταλλάσσουμε ένα φιλί, οι χημικές ουσίες στο σάλιο αυξάνουν την έλξη και μας δίνει την ψευδαίσθηση της συμβατότητας», λέει.

Πέρα από το παραπάνω, μια στις έξι, από τη σχετική έρευνα, αποκάλυψαν ότι ένιωσαν απέχθεια για τουλάχιστον έναν από τους παρτενέρ στο φιλί και ένα 44% παραδέχτηκε πάντως ότι έχει φιλήσει έναν παντρεμένο, πράξη για την οποία η συντριπτική πλειοψηφία μετάνιωσε. Ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη… ντροπής, το 11% των γυναικών παραδέχτηκε ότι έχει φιληθεί με το αφεντικό τους. Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία Smint, με αφορμή την παρουσίαση ενός προϊόντος τους για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr