Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πού έχει πάει; Οι 8 πιο ειλικρινείς λόγοι που δεν σε παίρνει τηλέφωνο

Πού έχει πάει; Οι 8 πιο ειλικρινείς λόγοι που δεν σε παίρνει τηλέφωνο

Πάνω που νόμισες ότι την έριξες… έκανε την ντρίπλα της…

 

Βγήκατε ραντεβού ή την γνώρισες σε κοινή παρέα και φεύγοντας από τη συνάντησή σας ήσουν σίγουρος πως την έριξες! Μέχρι να περάσουν μερικές μέρες κατά τις οποίες έχασες παντελώς τα ίχνη της. Την πήρες τηλέφωνο και όχι μόνο δεν απάντησε ποτέ, αλλά δεν επέστρεψε και την κλήση.  Μην μας πεις δεν έχεις περιέργεια να μάθεις γιατί έκανε πίσω…

Σου απαντάμε με βεβαιότητα… Ένας από τους παρακάτω λόγους την κρατάει μακριά από το τηλέφωνο!

Σου έδωσε το τηλέφωνό της γιατί απλώς ήταν ευγενική!
Μπορεί να ήσουν φιλικός και γλυκούλης και δεν το θεώρησε κακό, μπορεί να μην ήθελε να σε προσβάλλει επειδή σας άκουγαν και άλλα άτομα, μπορεί να μην είχε πρόχειρη δικαιολογία να σου αρνηθεί. Το ότι σου έδωσε το νούμερό της, όμως, δεν σημαίνει ότι σε βλέπει και ερωτικά.

Δεν είσαι ο ΜΟΝΟΣ με τον οποίο μιλάει αυτό το διάστημα
Άσχημανέα φίλε αναγνώστη. Αυτήν την παράμετρο δεν μπορείς να την ξέρεις και αν ρωτήσεις θα φανείς λίγο πιεστικός. Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρέχει κάτι παράλληλα με σένα και να μην έχει χρόνο για σένα!

Έχασε το ενδιαφέρον της
Είχατε αρχίσει μια τυπική επικοινωνία και νόμιζες πως είχε μπει το νερό στο αυλάκι. Τελικά εσύ έδειξες τόσο ενδιαφέρον που εκείνη σε θεώρησε υπερβολικά εύκολο (τι, μόνο εσύ θα σκέφτεσαι έτσι;) Δύσκολα ανατρέπεις τα δεδομένα τώρα!

Είναι απασχολημένη
Ναι, μπορεί να έχει meeting, ναι μπορεί να κάνει υπερωρίες, ναι μπορεί να σε σκέφτεται και να μην προλαβαίνει να σε πάρει. Σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Κάτι της έκανες και έχει θυμώσει
Κλασικό -και λανθασμένο- κόλπο για να σου δείξει μια γυναίκα πως κάτι την ενόχλησε. Δεν την πήρες τηλέφωνο όταν της είπες, ακύρωσες το ραντεβού σας τελευταία στιγμή… Δεν μπορεί κάτι έκανες!

Αποφάσισε ότι σε βλέπει φιλικά
Μπήκες στην ομάδα του «σε συμπαθώ και θέλω να κάνουμε παρέα» και άρα δεν σου τηλεφωνεί για να μην σου δείξει πως έχει ερωτικό ενδιαφέρον.

Γιατί θεωρεί πως είσαι σαν όλους τους άλλους άντρες που έχει γνωρίσει
Μπορεί να της αρέσεις, αλλά να σε θεώρησε player και να αποφάσισε να μην ασχοληθεί και ξαναπληγωθεί! Ναι, υπάρχουν και κορίτσια που προσέχουν.

Φάνηκες απελπισμένος από την πρώτη στιγμή
Στα πρώτα μηνύματα που έστειλες ακουγόσουν υπερβολικά ενθουσιώδης και στο τέλος φοβήθηκε πως είναι η μόνη κοπέλα που σου δίνει σημασία. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά το να είσαι υπερβολικά διαθέσιμος μας κάνει να φοβόμαστε.

Συμπέρασμα: Αν ενδιαφέρεται πραγματικά θα επικοινωνήσει. Αν δεν επικοινωνήσει βγες με τους φίλους σου για μπύρες!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr