Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Πού πήγε ο οργασμός; 4 λάθη που κάνεις στο σεξ και στερείς στον εαυτό σου την απόλαυση

Πού πήγε ο οργασμός; 4 λάθη που κάνεις στο σεξ και στερείς στον εαυτό σου την απόλαυση

Δε θες περισσότερο καυτό σεξ στη ζωή σου; Μην μας απαντήσεις (ρητορική ερώτηση ήταν)… Θες και το ξέρουμε. Τέσσερα είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και δε βιώνουν τόσο συχνά όσο θα ήθελαν τη στιγμή της κορύφωσης. Απέκλεισε τα από σήμερα κιόλας…

Δεν του λες τι σε διεγείρει. Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα στο σεξ που η σωστή επικοινωνία να μην μπορεί να επιλύσει. Οι ειδικοί του σεξ αναφέρουν πως το να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τα θέλω σου είναι το καλύτερο sex tip. Αν λοιπόν δε φτάνεις συχνά σε οργασμό ή η ερωτική σου ζωή έχει γίνει σχετικά προβλέψιμη ήρθε η στιγμή να μιλήσεις στον σήυντροφό σου για το τι θες από τις συνευρέσεις σας. Τι σε κάνει να νιώθεις σεξι; Τι προτιμάς να σου κάνει και να του κάνεις; Μην τα κρατάς για σένα και επένδυσε σε αυτά.

Ξεχνάς τη λίπανση της περιοχής. Σε πρόσφατη έρευνα το 50% των γυναικών αποκάλυψε πως όταν χρησιμοποίησαν κάποιου είδους λιπαντικού είχαν πιο εύκολα οργασμό. Η λίπανση δεν απαιτείται μόνο ως βοήθεια όταν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Η έξτρα υγρασία είναι καλό για όλους! Για σένα και για εκείνον. Προσφέρει περισσότερη απόλαυση αποδεδειγμένα.

Προσπερνάς τα προκαταρκτικά. Πολλές γυναίκες ξεχνού τον foreplay ειδικά αν είναι σε μακρόχρονη σχέση και το σεξ είναι τόσο γνώριμο που δεν χρειάζεται προετοιμασία. Αυτό όμως αποτελεί το συχνότερο λάθος αντρών κα γυναικών. Χάνεις απόλαυση και πριν από τη συνεύρεση αλλά και κατά τη διάρκεια. Το γυναικείο σώμα θέλει τουλάχιστον 20 λεπτά προετοιμασίας και παιχνιδιών. Μην στερείς από το σώμα σου απόλαυση.

Ξεχνάς το προφυλακτικό όταν έχεις πιει. Φυσικά και το αλκοόλ ρίχνει τις αντιστάσεις και μπορεί να οδηγήσει σε ένα παθιασμένο σεξ, αλλά να θυμάσαι πως σεξ και αλκοόλ δε δένουν καλά. Εκτός του ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σε απομακρύνει από τον οργασμό σου τις περισσότερες φορές οδηγεί και σε σεξ χωρίς προστασία. Και αυτό αγαπητή αναγνώστρια είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ερωτική σου ζωή ειδικά αν δεν ο παρτενέρ δεν είναι μόνιμος σύντροφος.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr